VIP

DALILA ULAZI U ZADRUGU 6 ZA 150 000 EVRA: Potpisala poseban ugovor – Rešila debelo da naplati…

Rešila da unovči svoju popularnost…

Dalila Dragojević navodno ulazi u “Zadrugu 6” za pozamašnu svotu novca. Starleta je, kako pišu domaći mediji, potpisala ugovor vredan 150.000 evra.

– Dalila ovog puta ide na pobedu u “Zadruzi”. Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, rešila je da to iskoristi – navodi izvor za “Rijaliti”.

– Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne ume da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija – priča izvor i otkriva o kojoj se cifri radi.

– Dalila je svesna činjenice da će vrlo verovatno u “Zadrugu 6” ući i njen bivši dečko Filip Car, koji je trenutno u pregovorima sa čelnicima ružičaste televizije, pa je stoga tražila da dobije honorar od 150.000 evra. Zna i sama da ako uđe i Filip, da će njihove svađe biti gotovo svakodnevne, te je rešila da skupo naplati sve ono kroz šta će proći – dodaje izvor.

Izvor takođe otkriva da su za “Zadrugu 6” pozive dobili i Dalilini roditelji:

– Poziv za “Zadrugu” su pored Dalile dobili i njeni roditelji Emina i Huso Mujić, na šta je Dalila umalo dobila nervni slom kada je čula. Ona se striktno protivi tome da bilo ko od njenih roditelja uđe u “Zadrugu”, jer verovatno onda ne bi smela da radi sve što je radila do sada – kaže izvor.

Huso se i dalje predomišlja, a Emina je u startu odustala jer želi da ispuni želje svoje ćerke. Dalila joj je takođe zabranila da se oglašava za medije i da daje bilo kakve komentare na društvenim mrežama dok je ona u “Zadruzi 6”.

Podsetimo, u jednoj svađi sa Filipom Carem u prošloj sezoni, dotakli su se teme honorara, što je inače strogo zabranjeno i smatra se kršenjem pravila.

– Ti ćeš uzeti 100.000, ti si sebi pogodila 2.500 evra sedmično – rekao je Filip Dalili.

– Više od 100.000, evo, kad moram da ti kažem – odgovorila mu je Dragojevićeva.

Podsetimo, Dalila na početku “Zadruge 5” postigla dogovor sa čelnicima Pinka da za 10 meseci zaradi ukupno 60.000 evra, međutim, kako je njen odnos sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem, ali i sa bivšim dečkom Filipom Carem bio glavna tema svih domaćih medija, ali i tema koja je bila dominantna tokom celog rijalitija, njen honorar se iz meseca u mesec povećavao.

Do sada nije poznato koliko novca je Dalila morala da iskešira na kazne koje je dobila u rijalitiju zbog kršenja pravila, ali joj je svakako ostala pozamašna cifra, a pored toga dobila je i montažnu kuću čiju lokaciju može da izabere sama.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button