VIP

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREVARILA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Samo par sati pred polazak u Egipat… (VIDEO)

Da li je ovo moguće…

U toku emisije “Narod pita” u kojoj je gostovala bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić pred put u Egipat, gledalac ju je optužio da je prevarila Dejana Dragojevića.

– Ovde Dragan iz Niša, pod pravim imenom. Ovo je moje poslednje uključenje. Bio sam prozvan od strane gospodina Filipa Cara. Od njega sam prozvan kao Ivan, Golub, Milan. Ime i broj telefona su lako proverljivi. Za gospodina Đuričića sam rekao da je prespavao rijaliti 80 posto, da se mešao samo da komentariše Dejana i Aleksandru. Pošto kažete da vas niko nije pohvalio, ja ću. Kad je Dejan imao izjašnjavanje o roditeljima, vi ste rekli da je to pravo pokajanje. Ja sam miljenik Dejana i Aleksandre. Vi ste rekli da vam je prijateljica kupila telefon, ali postoji klip kad se budite i na stočiću otvarate telefon oduševljeno. Vi i Filip ste imali istu marku telefona – rekao je gledalac.

– Vi ste zvali da kažete da mi je Filip kupio telefon. Znate koliko ljudi ima istu marku telefona. Mislim da i Darko ima isti telefon – rekla je Aleks.

– Ajde što ste me vi blokirali nego me je i Car blokirao. Vi ste me u toku emisije blokirali, a Car me je blokirao 10 minuta posle. Iskoristili ste pauzu da mu kažete da me blokira – rekao je gledalac.

– Ako ste već gledali detaljno moj stori, trebali ste da zapazite da je ta porukica pisana u ženskom rodu. Viđam se samo sa Dejanom i samo sam sa njim u vezi. Relacija mi je Beograd Veternik. Kad završim sa obavezama idem kod njega ili on dođe kod mene – rekla je Aleks.

– Filip čeka gore, sve vreme je tu. Gore je jer tamo može da se puši, on je dovezao Aleksandru. Šalim se. O tome je pričam, šta Vas briga sa kim se ona dopisuje. Ja se slažem sa Vama, ja kad sam u rijalitiju zamerim Aleksandri, ali sad nije kriva – rekao je Miki.

– Kriva sam što sam živa – rekla je Aleks.

– Kaže Mića da je on video Aleks i Cara na kafi i da se kune u sina. On kaže da ste vi za sve u pravu i kritikuje njih – pročitao je Darko poruku Lepog Miće.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button