VIP

UGOVOR ZVANIČNO POTPISAN: Pobednica se vraća na velika vrata – “Svi će znati šta sam dugo krila…”

Još malo odmora, a onda kreću obaveze…

Iva Grgurić, hrvatska lepotica, popularnost je stekla svojim učešćem u rijaliti šou programu “Zadruga 3” u kome je osvojila prvo mesto i odnela pobedu.

Nakon toga Iva se posvetila sebi i građenju svoje poslovne karijere kako bi danas, sutra ispunila svoj san i bavila se poslom koji je oduvek želela.

Fizičkim izgledom privukla je široke mase, ponude su pljuštale sa svih strana pa je tako Iva postala zaštitno lice jedne estetske klinike, dobila glavnu ulogu u spotu jednog poznatog tik tokera a pre neki dan izbacila je set provokativnih fotografija sa Mikonosa.

Iva je leto odlučila da provede na destinacijama na kojima nije bila, a sada je podelila svoje planove za posao i otkrila da nas u septembru očekuje veliko iznenađenje povodom njenog rada.

– Posvetila sam se sebi i odlučila sam da posetim destinacije na kojima nisam bila, zadnja je bila Mikonos. Druge destinacije koje ću posetiti u naredno vreme biće Italija i Azurna obala. Ono što imam u planu od poslovnih poduhvata uskoro će se realizovati u septembru, tako da će svi znati šta sam to krila jedno određeno vreme. To je posao koji sam jako dugo želela i to je jedna moja strast i ljubav, posao koji će mi baš ležati. Ne mogu da pričam o detaljima pošto sam ugovorom vezana. Uskoro otvaram i svoj Youtube kanal gde će moji pratioci moći da prate gde ću sve putovati – rekla je Iva za Espreso.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button