Žena

PLANETE RADE SAMO ZA NJIH: Djevica, Vaga i Vodolija do septembra 2022. godine ostvaruju sve svoje snove…

Djevica, Vaga i Vodolija do septembra 2022. godine ostvaruju sve svoje snove…

Puno smo pisali o uticaju punog Meseca u Vodoliji ali je nešto ostalo nedorečeno. Tri znaka će pod uticajem ovakvog rasporeda planeta ovog meseca uspeti da urade čak i ono što nisu smeli ni da zamisle.

Naprosto, oni će osetiti šta to znači kad to je nebo naklonjeno:

Devica

Devica će do 15. avgusta kuburiti sa svakodnevnim teškoćama pokušavajući da isposluje posebno važan posao. U trenutku kada se bude činilo da je sve propalo, na scenu stupa nebo i šalje pomoć. Očekujte susret sa osobom koja će vam promeniti život i to ne samo trenutnu situaciju već i dugoročno. Zvezde vam šalju pomoć a pre svega potvrdu da se iskrenost isplati. Čak i ako ste bili nedavno razočarani, do 1. septembra će se stvari potpuno promeniti a vas očekuje posao koji će vam doneti blagostanje.

Vaga

Biće to sudbinski susret koji će vam promeniti život. Moguće je da će osoba doneti vesti o nasledstvu ili predlog o poslovnom partnerstvu i započinjanju sasvim novog posla. Tek, šta god da se dogodi vaše šanse da profitirate su gotovo zagarantovane. I ne samo to. Posle ovog avgusta vaš život neće biti isti. Druga polovina meseca, pa sve do 1. septembra je rezervisana za poslovni ali i za duhovni napredak i sveopštu promenu na bolje.

Vodolija

Iako ne pričate mnogo o svojim snovima, vi im konstantno težite. I to će se sada isplatiti. Svoji, originalni i otvoreni, vi ovog avgusta ostvarujete svoj nedosanjani san o poslu u kome ćete moći da ispoljite svu svoju kreativnost i talenat. Takvu ponudu koja se ne odbija dobićete na jednom značajnom susretu sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. S obzirom da je ovo vreme vašeg sijanja, svi će primetiti koliko ste posebni. Pored svega, za svoj rad ćete biti dobro plaćeni i to onako kako se niste mogli ni nadati.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button