VIP

ODREŠIO KESU – DEJAN KUPUJE BOLJI AUTOMOBIL OD DALILINOG: A tek šta je uradio sa zajedničkim kolima nakon posete Šepku…

Emocije su ga prodrmale…

Kako tvrde domaći mediji, Dejan Dragojević želi da proda automobil koji je dovezao iz Šepka kako bi kupio bolji u inat Dalili, a kada je došao u kuću koju su zajedno sagradili, preplavile su ga emocije.

Pošto je preuzeo automobil od Huse Mujića, oca bivše supruge, Dejan Dragojević je otišao za Šepak, a onda shvatio da želi da ga proda i doda novac za noviji model.

– Kada je došao, jedan komšija mu je rekao: “Zar ti pobednik rijalitija, da voziš tako slab auto. Prodaj ga meni”. Dejan se prvo nasmejao, a onda dobro razmislio i sada želi to da uradi. Sada gleda preko oglasa automobile, pa kada mu se svidi neki dobar model, prodaće ovaj i kupiće bolji. Želi da mu Dalila zavidi. Jer ako Dalila može da vozi luksuzni auto, može i on – kaže dobro obavešten izvor.

Kako mediji prenose, Dejan se sve vreme vraćajući se iz Šepka prisećao momenata koje je proveo sa Dalilom.

– Baš ga je potresao odlazak u Šepak. Kada se približio kući, setio se svih trenutaka provedenih sa Dalilom. Čak su mu se u jednom trenutku zasuzile oči kada je video praznu napuštenu kuću koju je gradio sa njom. Baš ga je to uzbudilo. Nije mogao da sakrije emocije. Čak je i u kolima pustio neke pesme koje su voleli Dalila i on da slušaju. Teško mu je zbog tog vremena ali shvata da se ona promenila – kaže izvor i dodaje da porodica Dragojević nikada nije bila ovoliko srećna.

– Dejan uveliko razmišlja o pokretanju biznisa, ali realizaciju je ostavio za jesen. Sada želi da provede što više vremena sa Aleksandrom i sa porodicom. Od kada je uspostavio dobar odnos sa Biljanom i Goranom, ne odvaja se od njih. Stalno su zajedno. Baš su srećni. Odavno se nije smeh čuo kod Dragojevića kao sada – dodao je izvor.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button