VIP

“MARIJA NE LIČI NA SEBE – SINIŠA JOŠ GORI”: Najbliži otkrili trenutno stanje u domu Kulića…

Komšije progovorile…

Miljana Kulić zabrinula je sve nakon što joj se stanje pogoršalo zbog operacije smanjenja želuca, a njeni roditelji Marija i Siniša, gotovo da se ne javljaju komšijama. Kako su rekli, ne vlada najbolje raspoloženje u ulici, Kulići su se potpuno izolovali i retko s kim pričaju, tek u prolazu.

– Nikada nismo bili posebno bliski, ali pre su bar znali da se jave. Čula sam za Miljanino zdravstveno stanje i pratim situaciju u medijima. Razumem da im je teško sada, to je njihovo dete. Ne daj Bože nikome. Čujemo ponešto jedni od drugih. Marija se osušila od brige, žena više ne liči na sebe – istakla je jedna starija gospođa.

– Ni moja porodica nije savršena, ali njihova je poseban slučaj. Kako je krenula, Miljana će ih zaviti u crno. Nadam se da će se oporaviti kako treba, čujem da je sada stabilno. Želim im da ih malo krene nakon ovoga. Marija je taman bila dobro nakon njenog zdravstvenog stanja, sada je opet pod stresom. Bojim se da ovo njoj uruši zdravlje, a i Sinišino je krhko – kaže komšija.

U Nišu nema ko nije čuo za Kulićeve, ali retko ko je želeo da stane pred objektiv da kaže nešto o njima. Ipak, sredovečena žena i komšinica Kulića, čija rođaka radi u bolnici gde se Miljana lečila pre nego što su je prebacili za Beograd, rekla je sledeće:

– Mnogo volim Miljanu, stvarno mi je draga. Gledala sam svaku sezonu rijalitija, jako mi je žao zbog svega što joj se desilo. Nadam se da će malo doći sebi, bar nakon ove operacije, kada je mogla da izgubi život. Upućena sam u njeno stanje jer mi rođaka radi u bolnici. Nije na njenom odeljenju, ali svi tamo pričaju o njoj, pa vesti brzo doputuju. Istina je da je tražila cigarete i kafu, ne shvata da joj je potreban odmor – rekla je komšinica, a jedan dekica je rekao da je Siniša jako nervozan.

– Slabo komuniciraju, neraspoloženi su, Siniša mi je samo u prolazu rekao da su jako zabrinuti. Čujem da je Miljani sada bolje, nadam se da će tako i ostati. Marija je sada u Beogradu, video sam je i sa tim novim Miljaninim dečkom nedavno. Probao sam da joj priđem jedan dan, da je pitam kako su svi, ali je bila jako neprijatna. Siniša je u još gorem stanju, njega viđam, on brine o unuku – keže sagovornik.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button