VIP

DRAMA U ŠEPKU – HUSO NAPAO DEJANOVOG OCA: Izbio problem zbog stvari i Tedija – Hitno žele da ga vrate…

“Dalila na aparatima…”

Pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, rešio je da stavi tačku na nagađanja i otkrije šta se zaista desilo u Šepku, kada je otišao kod Dalilinog oca Huse Mujića.

– Prvi put sa ocem na jutrenje. Ja sam se maskirao da me ne bi sačekali mediji, ja sam sve zabeležio. Nisam dozvolio da se slikam, pa sam stavio masku. Nisam hteo da dođe informacija da sam tu, ja sam skinuo to kada sam predavao dokumenta, ali ovako sam nosio da me niko ne prepozna. Moj otac je pokupio sve što je trebalo da pokupi, i dao sve što treba. Ostavio je Tedija, ne znam šta je bilo između njega i Huse, ali je bilo provokacija. Moj tata je vozio taj auto do kuće i sada će da ide na prodaju – rekao je Dejan.

Otkrio je i da li je bilo provokacija od strane Husa, pa je ispričao kako se njegov otac tada postavio:

– Bilo je snimanje, njen otac je snimio kao Tedija, a onda je podigao da snimi mog oca, mada moj otac je ‘dingospo’, nije dozvolio da se isprovocira. Taj auto moram da prodam, jer je ostao dug za telefon, što sam uzeo, taj telefon mora da se plati, ja ga ne koristim, koristi ga druga strana i platiću te stvari. Ostalo me ne zanima, ja ne tražim da iko plati to, ja ću platiti. Sve što je na mom imenu, ja ću uzeti i platiti sve što treba – rekao je Dejan, pa dodao:

– Ne bi bilo kako treba da sam otišao u kuću, to bi bilo iskorišćeno u medijima, ja to ne želim, ne želim da se bavim tim stvarim i ne želim da se priče lome na mojim leđima. Što se tiče Tedija, pas kao pas, on misli da je čovek, jede lubenicu sa tatom, a žao mi je bilo zbog tate, jer se vezao za njega, ali morali smo da ga vratimo jer je druga strana pravila priču. Mom tati su rekli da dođe po njega posle par dana, jer su mu rekli da nema ko da ga čuva. Ko je tražio psa, dobio ga je – rekao je Dejan.

Dragojević je istakao da stvari iz Šepka ne namerava da zadrži.

– Te stvari ću pokloniti nekome ko nema, meni nisu potrebne. Mogu ja da nosim šta želim, Dalila na aparatima – rekao je Dejan.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button