Žena

ŠAMPIONI U PRELJUBI: Evo koji znaci Zodijaka najčešće varaju…

Evo koji znaci Zodijaka najčešće varaju…

Svaki horoskopski znak može da da bude na iskušenju da prevati svog partnera, ali je istraživanje pokazalo da se jedan izdvaja kao onaj koji najčešće vara.

Naime, jedna web stranica koja se bavi upozavanjem ljubavnih parova je sprovela istraživanje kako bi saznali koji je to znak zodijaka koji najčešće vara svoje partnere. Rezultati su pokazali da je apsolutni šampion u preljubi Strijelac. Ovi rezultati su iznenadili mnoge poznavaoce horoskopa jer oni važe za veoma odane i lojalne ljude, pa je zaklljučak da se njihovo nevjerstvo dešava uglavnom kada su nezadovoljni vezom u kojoj se nalaze, odnosno nisu sretni sa osobom koja je trenutno njihov partner.

Isto istraživanje je pokazalo da su Škorpije ubjedljivo posljednji znak zodijaka koji će vas prevariti, ali samo zato što oni prvo ostave svog partnera kada upoznaju potencijalnu novu ljubav koju odmah žele da realizuju.

Dakle, znamo da su Strijelci veoma lojalni partneri, ali ako osjete da ih partner ne poštuje ili zanemaruje, oni se okreću ka nekome ko će im posvetiti pažnju i ljubav koju zaslužuju. To je siguran put za preljubu.

Strijelci ne važe za osobe koje su impulsivne svađalice i uvijek su spremni na konstruktivnu raspravu, ali ako su počeli da varaju svog partnera javlja se potreba da se svađaju i sukobljavaju zbog nebuloza. Često ulaze u rasprave koje ne vode nikuda, a to je samo posljedica griže savjesti koju osjeća zbog svog nevjerstva.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button