Žena

RIBE, OVAN I DJEVICA: Njih čeka nevjerovatna jesen na svakom životnom polju…

Njih čeka nevjerovatna jesen na svakom životnom polju…

Ove jeseni zvezde obećavaju mnogo zabave. Planete neprestano plešu po zodijaku, donoseći mešavinu dobra i zla, ali posebno za ova tri znaka sprema se najgora jesen. Početkom jeseni generalno donosi astrološko olakšanje, nudeći kratak predah od čak pet planeta koje su trenutno retrogradne. U oktobru se Pluton, Jupiter i Saturn kreću direktno, pa će početak jeseni za većinu doneti olakšanje. Ali ne za svakoga!

Novembar donosi dva pomračenja koja će posebno snažno uzdrmati nekoliko znakova. Pomračenja sadrže intenzivnu energiju – izazivaju haos i u društvenom i u psihičkom smislu, piše Alo. Pomračenje Sunca može biti previše stimulativno i izazvati ljutnju ljudi, dok pomračenje Meseca često donosi poplave emocija i iscrpljenost. Budite oprezni, posebno ako ste rođeni u znaku Ribe ili Device.

Još jedan astrološki događaj vredan pažnje je decembarska retrogradna Venera, krajem jeseni. Venera (planeta ljubavi i novca) naapad i guši tok romantike i finansijskog blagoslova kada krene u retrogradnu putanju. Pripremite se, posebno ako ste rođeni u znaku Ovna. Ovo predviđanje pomenute znakove ne bi trebalo da preplaši i baci u depresiju i uvek je korisno znati šta nam mogu doneti naredna tri meseca. Obećavamo da ćete iz svega ovoga izaći jači, pa pokušajte da uživate u malim stvarima i fokusirajte se na sebe.

Ribe

Ribe, čeka vas pakao. Prvo počinjemo sa Venerinim tranzitom u znak Strelca, koji kvadrira vaš znak. Zapamtite: Ovaj aspekt izaziva neslogu, stres i osećaj da su stvari konstantno „isključene“. Očekujte frustracije na polju ljubavi i novca, a posebno budite oprezni u periodu od 7. oktobra do 4. novembra. Zatim, od 24. novembra do 12. decembra, Merkur živi u Strelcu, komplikujući vašu komunikaciju i planove za putovanje. Tokom ovog perioda, čak dobijate i pomračenje Sunca koje kvadratuje vaš znak. Na samom kraju jeseni, takođe ćete dobiti Mars u Strelcu, planetu rata i agresije, ponovo u kvadratu sa vašim znakom. Čeka vas malo olakšanja tokom sezone Škorpiona (od 23. oktobra do 20. novembra), ali nećemo da vas lažemo – biće čupavo.

Devica

Devica, budući da se vaš znak suprotstavlja Ribama, suočićete se sa istim izazovima i problemima kao i Ribe. Vaš ljubavni život i finansije verovatno će posustati početkom sezone, a kako jesen odmiče i komunikacija će postati problematična. Pomračenje Sunca verovatno će vas ostaviti besnim i neobuzdanim – što je zaista uznemirujuće za organizovanu Devicu poput vas – ali na sreću, energija pomračenja brzo dolazi i odlazi. Mars u Strelcu će vas razbesneti, ali sezona Jarca zimske ravnodnevnice će vas rashladiti i prizemljiti.

Ovan

Predstojeća jesen za Ovnove nije ni približno tako loša kao za Ribe i Vage, ali ipak ne obećava previše. Tokom sezone Vaga (od 22. septembra do 22. oktobra) osećaćete se opušteno i uravnoteženo u tom vazdušnom znaku, ali kada dođe sezona Škorpiona, stvari postaju mnogo komplikovanije. Kada Venera uđe u Jarca 5. novembra (i tu ostane sve do 2022.), vaš ljubavni život će pretrpeti ozbiljan udarac, posebno kada se Venera okrene retrogradno 19. decembra. Ova retrogradnost dovodi u pitanje naše odnose, ponovo se vraćamo bivšim i sećamo se „dobrih starih vremena“ (što uglavnom nije nimalo dobro). Dodajte ovome Merkur u Jarcu od 13. decembra do početka 2022. godine i možete očekivati veoma problematičnu kasnu jesen.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button