VIP

“ZVAO ME JE HUSO – POMOGLA SAM MU”: Otkrila da ju je kontaktirao i šta je tražio Dalilin otac… (VIDEO)

Razvezala jezik…

Darko Tanasijević ugostio je u emisiji “Narod pita” Anu Spasojević i Marka Đedovića. Tokom emisije voditelj je čitao komentare sa društvene mreže Tviter:

– Ana Spasojević ako je pametna, ganjaće Osmakčića 20 godina po sudu – glasio je tvit.

– Rekla sam da ću se truditi dok ne isteram – rekla je Ana.

– Ana, kad si izašla, hvalila si Dalilu i čula se sa Husom, a o Dejanu nisi imala lepo da kažeš. Odakle sada ta kontra? – glasilo je pitanje

– Ne znam koji si ti rijaliti gledao ili emisiju, nisam nikada loše pričala o Dejanu. Rekla sam da ne verujem da će se pomiriti, ne mogu da tvrdim da neće, jer se već desilo. Nisam je hvalila po izlasku. Jesam bila ta koja je pomogla Husu da se pošalju Dejanu i Dalili hrana za Bajram, on me je zvao. Kada sam izašla i stavila Anđela za vođu, ona je odmah otišla da pljuje mene kod njega. Kada sam imala problem sa momkom, on mi je pomagao, a ja sam bila u Švajcarskoj, tako da nije mogao nikakav puls da opipa – rekla je Spasojevićeva.

– Šta misliš, da li Dalila može stvarno nekoga da voli? – glasilo je pitanje za Đedovića

– Može sigurno. Ja sam se i dopisivao sa njom. Ne znam da li je ovo njen dečko, šta radi, ne znam. Posle svega i onolike ljubavi prema Filipu, nekako mi se prebrzo dešava. Ostaviš muža i odjednom ništa. Da vidimo i tog Gringa više, pa nek padne ceo svet – rekao je Marko.

– Da li ste se ti i Dalila potukle? – glasilo je pitanje za Anu.

– Jesmo. Nismo se tukle zbog Mladena. Oni su se međusobno tukli katastrofalno. Kada smo tamo spavali, pričali smo preko kreveta. Ona je tu skočila sa kreveta – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button