VIP

STANJE MARIJE KULIĆ LOŠE: Nakon borbe za Miljanin život – Niti jede, niti spava… (VIDEO)

Nevolje jedne majke…

Bivši takmičar “Zadruge”, Marko Đedović tokom sinoćne emisije “Narod pita” otkrio je sve o zdravstvenom stanju Miljane Kulić.

Na pitanje voditelja Darka Tanasijevića, bivši učesnik popularnog TV formata otkrio je da je Miljana van životne opasnosti, ali da je sve što se dogodilo negativno uticalo na stanje njene majke Marije Kulić.

– To je to. Ono što ja znam je da je Miljana stabilno, van životne opasnosti. U tim trenucima je i Marija bila pored mene, pa kad je čitala za to za krv, šokirala se. Nikada niko to nije pomenuo. Stvar koju znam je da se na najbolji mogući način brinu o njenom zdravlju…Čovek je voli bezuslovno i bez granica – počeo je Marko.

– Od kako je ona prebačena u Beograd, Marija je do danas boravila kod tebe. Kako izgledaju ti sati kada je boravila kod tebe – pitao je Tanasijević.

– Kako mogu da izgledaju momenti kada se ona brine za ćerku? Sanjala je sve i svašta. Kada vidim te neke takve situacije, došao sam mrtav umoran, jer nije svejedno gledati majku dok joj je dete u bolnici. Čuje se sa doktorima iz Niša, pa odavde. Ta žena nit spava, jede jednom dnevno. Bilo je čudno sve to gledati. Marija se čula i sa načelnicima i lekarima. Ponekad joj kažem, bio sam u fazonu: “Dobro bre Marija, preteruješ”, ali je to opet razumljivo. Htela je da bude svesna i pribrana u toku svega toga. Jovana Jeremić mi upravo šalje poruku što smo je podržali prošli put i Bogu hvala da država funkcioniše – rekao je Đedović.

– Želim da joj se obratim i da joj kažem da nema potrebe da se zahvaljuješ, jer smo tu da stanemo na put zločincima i ljudima koji su imali hrabrosti da zaprete jednoj novinarki, samohranoj majki. Imaš Pink uz sebe i narod – dodao je Darko.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button