VIP

“DEJAN JE ISKORISTIO ŠTO NISAM TU DA DOĐE U ŠEPAK”: Dalila odmah doputovala u Beograd – “Neka i dalje ostane misterija…”

“Neka i dalje ostane misterija ko je u pitanju…”

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević se vratila u Srbiju iz Crne Gore, pa se na aerodromu odmah dotakla priča o novom izabraniku, ali i bivšeg muža Dejana Dragojevića i njegovog odlaska u Šepak.

– Ljudi su mi baš prilazili, da. Komentari su bili pozitivni, sve najbolje su mi govorili ljudi. Stvarno… Nijedan loš komentar, ništa negativno! Sve onako kako i treba da bude – rekla je Dalila Dragojević i spomenula novog dečka:

– Nisam otišla na more sa dečkom, nije tačno. To je pogrešna informacija. Marijana Zonjić mi je novi dečko… (smeh) Pisalo se svašta na osnovu klipova, to mislite… Neka i dalje ostane misterija ko je u pitanju. U jednom trenutku mi je bio drug, onda u drugom momentu nešto drugo… Neka ostane misterija – dodala je ona za Blic.

– Nije u pitanju nova ljubav, možda je stara. Videćemo da li će ta ljubav da se povrati u budućnosti, videćemo sve. Bitno je da mi je lepo. Dejan je iskoristio dok nisam tu da dođe u Šepak, on koristi sve u životu. Neka mu je sa srećom! Tedi, ljubimac, ostaje kod mene. Njemu je najbolje kod mene, neću ga vraćati u Veternik – zaključila je.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button