VIP

“VOLIM GA – PLANIRAMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO”: Mateja osvojio srce bivše devojke Filipa Cara – Niko se ovom nije nadao… (VIDEO)

Bacila sve karte na sto…

Ivana Šopić sinoć je ugostila MC Aleks i Sanju Gurjić u emisiji “Narod pita”. Nakon odgledanog klipa Mateje Matijevića i Sanje Grujić, gošće su zajedno sa Ivanom komentarisle razne scene iz Zadruge. U emisiju se uključila i gledateljka iz Crne Gore, pa pružila podršku Anđeli Đuričić.

– Meni je Mateja jedna od najdražih osoba. Mi se i dalje družimo i planiramo da možda budemo cimeri. Krećemo se u istom društvu često se viđamo. Baš ga volim mogu reći. Dodir možda nije bio prijateljski, ali nije bio ni dramatičan. Možda bi mi bilo bolje da sam se na njega fokusirala. Mislim da je jako kvalitetan ali da koristi devojke da bi ispao srcelomac – rekla je Sanja.

– Anđela je totalna suprotnost od Mine, a Taru ne mogu ni da svrstam tu – rekla je Ivana.

– Kako Sanju nije sramota da dira Anđelinog pokojnog brata. Sram i stid da te bude – rekla je gledateljka.

– Moj posao je ovo što radim a to je da komentarišem, za to sam adekvatno plaćena i to je bio deo mog života. Ne možete da mi namećete nešto što nije tačno – rekla je Sanja.

– Za ovu da ne komentarišem, 9 meseci je Matoru pravila budalom, a sad Matora ima, a ona je sama ostala. Gruja i Dalila su glavni krivci za Mateju i Anđelu. Gledam 24 sata Zadrugu. Karma je kučka – rekla je gledateljka.

– Čime Vas je kupila? – pitala je Ivana.

– Iskreno time što je iz Crne Gore i nije nas obrukala. Iznenadili su me Karić, Miki, Mićo i Đedović. Matora totalno pozitivno. A slinojed je totalno razočarenje kao i Ana Jovanović. Da nije bilo Dalile i Gruje, Anđela i Mateja bi opstali, želim mu sve najbolje, fin je momak – rekla je gledateljka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button