Žena

VODOLIJA, BLIZANCI I VAGA: Ni nebo im neće biti granica nakon punog Mjeseca 11. avgusta…

Ni nebo im neće biti granica nakon punog Mjeseca 11. avgusta…

Predstojeći pun Mesec 11. avgusta, tradicionalno poznat kao Mesečeva jesetra — izlazi u u slobodoumnoj i apsolutno nekonvencionalnoj Vodoliji, direktno preko puta vatrenog Lava. Zato nas ova inovativna i individualistička lunarna energija inspiriše da izađemo iz naših uobičajenih kutija i oslobodimo svoje duše od emocionalnih okova koji nas sprečavaju da budemo istinske verzije sebe. Avgustovski pun mesec nas ohrabruje da odbacimo stara pravila i rutine i zakoračimo na potpuno nove staze čak i ako to znači da uradimo nešto neočekivano ili da idemo suprotno.

Za ova tri znaka, ovo će biti istinski rokenrol emocija, revolucija u duhovnom i intelektualnom smislu, napredak o kome mnogi mogu samo da sanjaju:

Blizanci

Blizanci će pun Mesec osetiti kao nalet svežeg vazduha, kao dah nove inspiracije koji juri ka vama. Sada je vreme za ozbiljan duhovni rast, širenje vaše zone komfora i prihvatanje novih načina razmišljanja. Možda ćete otkriti da se vaša interesovanja i težnje sada brzo menjaju – jedan razgovor bi mogao da osvetli strast prema temi za koju nikada niste znali da imate. Pratite ove iskre uzbuđenja i rizikujte da zadovoljite svoju radoznalost.

Vaga

Ovaj pun Mesec u Lavu želi da svoiu sočnu i strastvenu energiju usmerite ka sebi a ne ka drugima. Možda ćete otkriti da ste pogođeni naletom kreativnosti, novih ideja i nepoznatih misli a sve zajedno bi moglo u vama da probudi strast ka nečem potpuno drugačijem. Lako se može dogoditi da započnete sasvim nekonvencionalan projekat ali i neočekivanu romantičnu vezu. Zvezde vam savetuje da se upustite u sve što pred vas isporuči ovaj avgust i sve što vam stavlja zvezde u oči i ubrzava rad srca.

Vodolija

Ovo je vaš pun mesec, Vodolijo i zato zakoračite u lunarnu svetlost i budite spremni da rastete pred svačijim očima. Vaš identitet i stav se menjaju brzinom svetlosti, a vi odbacujete svoju staru kožu brže nego ikada ranije. Prihvatite svoj prirodno buntovnički duh dok istražujete ovu inovativnu novu teritoriju i nemojte se plašiti da prevaziđete status kvo. Vašem neobičnom duhu je potreban prostor da raste.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button