VIP

U VETERNIKU SNIMLJENA MUČNA SCENA: Aleksandra napala Biljanu na kapiji jer je htela da prizna sve o raskidu… (VIDEO)

Bumerang Dragojevića…

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Poridica Dragojević je svedok bumerang efekta, tačnije glavni akteri su bili sinovi Dejan i David, a posledice su trpeli svi članovi njihove porodice. Nedavno, Dejan je iz Zadruge 5 izašao kao pobednik, ali je preživeo pravu golgotu unutra, jer ga je zakonska žena Dalila Dragojević ostavila u rijalitiju i pred njegovim odnosima uplovila u vezu sa Filipom Carem. Isto to, desilo se i pre Dragojevićima, ali tada su uloge bile obrnute. David je pred kamerama ostavio svoju devojku Aleksandru Subotić i pred njenim očima otpočeo romansu sa Anom Korać. Odmah potom Subotićka je bila diskvalifikovana zbog udaranja Mine Vrbaški, a kako je tekla njena golgota posle diskvalifikacije tada, slična Dejanovoj u rijalitiju, prisetićemo se jednom mučnom scenom.

Samo nekoliko dana nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz “Zadruge” zbog fizičkog nasrtaja na Minu Vrbaški, čime je najgrublje prekršila osnovna pravila, njen tada već bivši verenik David Dragojević otpočeo je romansu sa zgodnom Ivanjičankom Anom Korać.

Iako se najpre trudio da prikrije emocije koje gaji prema Koraćevoj, David je doneo odluku da više ne skriva osećanja, te je milionima gledalaca priznao da je zaljubljen u Anu, sa kojom neprestano razmenjuje nežnosti.

On je, takođe, istakao da je zahvaljujući njoj ponovo srećan i nasmejan, a da se, s druge strane, ljubav prema Subotićevoj ugasila davnih dana, te da je bilo pitanje trenutka kada će je ostaviti. David je priznao da Aleksandru već duže vreme ne voli, da ga je “gušila”, a da je definitivno na priču sa njom stavio tačku dovoljno govori činjenica da je posle mnogo meseci skinuo burmu s ruke.

Ipak, Aleksandra nije želela da prihvati realnost.

Ona je posle izbacivanja iz Zadruge s ćerkicom Magdalenom boravila u porodičnom domu Dragojevića, tačnije kod njegove majke Biljane Dragojević.

Novinarske ekipe su se sa Biljanom dogovorili da se nađu u Veterniku i kada su stigli ispred porodučne kuće po dogovoru, u jednom trenutku izletela je Aleksandra, koju je nesuđena svekrva čekala u automobilu ispred. Njih dve su se zajedno uputile u nepoznatom pravcu, a ubrzo se vratile zajedno s Aleksandrinom ćerkom Magdalenom.

Čim su se parkirale, novinari su im orišli u želji da sa njima porazgovaraju o svemu što se u “Zadruzi” izdešavalo između nje i Davida. Aleksandra je izjurila iz automobila i počela da urla i preti nasred ulice.

– Ne snimam se i ne dajem izjave ni za šta, za Pink.rs naročito ne! Uopšte! Uopšte nemoj da me snimaš i tako dalje, tužiću sve, sve žive – urlala je Aleksandra.

Ona je brže-bolje pobegla u kuću, a pre nego što je ušla na vrata naredila je Biljani:”Nikakvih izjava nema, nemoj ništa da si im rekla”.

Odmah nakon Aleksandrine zabrane, Biljana je slegla ramenima i, uprkos tome što je prvobitno pristala da se osvrne na Davidovu i Aninu ljubav i obećala da će obaviti razgovor, kratko rekla:

– Evo, vidite, ne mogu… Ne da da pričam. J*bi ga, drugom prilikom, čujemo se, hvala vam – bilo je sve što je Biljana smela da izusti u prisustvu Aleksandre, koja je motrila na svaku njenu reč.

Kako je izgledao ceo događaj tada pogledajte ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button