VIP

“SADA SAM PRIČALA SA DOKTOROM”: Marija otkrila najnovije informacije iz Kliničkog centra o Miljanom stanju…

Stigli rezultati analiza…

Marija Kulić, majka zadrugarke Miljane Kulić, stigla je u Klinički centar Srbije, kako bi od lekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje ćerke.

Kulićka je još uvek u prostorijama Kliničkog centra, međutim novinari su uspeli da stupe u kontakt sa njom kako bi saznali šta su pokazale poslednje analize, koje su Miljani rađene rano jutros.

– Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je isto – kratko je prokomentarisala Marija za Pink.rs.

Podsetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo posle operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gde joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gde je i dalje u šok sobi.

Marija Kulic, Nenad Macanovic,
Marija Kulic, Nenad Macanovic,

Marija je za Pink.rs objasnila šta su joj rekli doktori.

– Stanje joj je nepromenjeno, kao i u Nišu – najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije… Lepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, verujem u lekare i samo čekam neke bolje vesti – rekla je Marija.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button