VIP

MILJANA U KRITIČNOM STANJU – NAGLO SE POGORŠALO: Doktori zabranili da je iko viđa…

Marija u očaju, svaki dan se moli za nju…

Rijaliti zvezda Miljana Kulić se već devet dana bori sa komplikacijama koje su nastale nakon operacije želuca, zbog čega je iz Niša prebačena u KC Beograd.

Miljana je u subotu je hitno transportovana iz KBC “Niš” u Urgentni centar u Beogradu, gde lekari nastavljaju borbu za njen život! Rijaliti zvezda se nalazi u šok-sobi, a ceo dan juče je vrištala od bolova, čupala braunile i kateter i tražila od lekara da joj dozvole da zapali cigaretu.

Kulićeva je 20. jula bila u Turskoj na operaciji smanjenja želuca, a ubrzo su usledile komplikacije. Njoj je izvađena slezina, ima trombove u organizmu i krva*enje, kojem doktori još nisu utvrdili uzrok.

– Prebačena je u Beograd jer joj se stanje naglo pogoršalo. Otkriveno je da ima trombozu, ali i unutrašnje krvarenje i jaku infekciju. Borba za njen život se nastavlja! Miljana je, nažalost, i dalje u kritičnom stanju. Priključena je na kiseonik, dobija sedative da bi što više spavala, ali kad je budna, pravi haos. Vrišti zbog bolova u stomaku, plače, čupa braunile i katetere… Psihički je baš loše, nikako ne može da se smiri. Uplašena je! – priča dobro obavešten izvor za Informer.

On dodaje da je u nekoliko navrata tražila da zapali cigaretu.

– Pitala je doktore: “Je l’ mogu samo jednu da popušim?” To ne čudi, s obzirom na to da je strastveni pušač, ali joj nisu dozvolili. Mnogo joj je teško i zato što su zbog korone zabranjene posete, pa ne može da vidi majku, koju stalno doziva. Osoblje čini sve da je smiri, ali im ne uspeva – kaže izvor.

Prema rečima sagovornika, Miljanin oporavak će biti dug i težak.

– Ako prebrodi ovo što se trenutno dešava, čekaće je dug oporavak. Sigurno je da će trajati mesecima i da joj nimalo neće biti lako – priča izvor.

Zabranjene posete

Kulićevu je juče pokušao da obiđe dečko Nenad Macanović Bebica. Preduzetnik iz Beograda pojavio se ispred Urgentnog centra oko 13.30, noseći u rukama gomilu kesa, u kojima je, između ostalog, bilo i sojino mleko. On je zamolio da ode od njene sobe, ali pošto su posete zabranjene, rečeno mu je da sve što je doneo ostavi na šalteru. Macanović se potom vratio do garaže, gde je uzeo nove kese, ali sa stvarima i takođe ih ostavio u bolnici.

Bebica nije želeo da daje izjave za medije, ali je kratko poručio da ne gubi nadu da će Miljana ozdraviti.

– Biće ona dobro! Mora – kratko je rekao Nenad i požurio u automobil, kojim se odvezao u nepoznatom pravcu.

Marija se oseća loše

Miljanina majka Marija juče nije imala snage da ode do Urgentnog.

– Marija je danonoćno bila uz Miljanu. Sve ovo je za nju ogroman stres, žena jedva stoji na nogama. Po ceo dan plače i ide u crkvu da pali sveću za ćerkino zdravlje. Pošto su posete zabranjene, poslala je Bebicu da odnese sve što treba, a ona je pokušala malo da se odmori – otkriva izvor.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button