Žena

RIBE, DJEVICA I OVAN: Čeka ih paklena jesen 2022. godine iz koje će izaći jači nego ikad…

Čeka ih paklena jesen 2022. godine iz koje će izaći jači nego ikad…

Ove jeseni zvezde obećavaju mnogo zabave. Planete neprestano plešu po zodijaku, donoseći mešavinu dobra i zla, ali posebno za ova tri znaka sprema se najgora jesen. Početkom jeseni generalno donosi astrološko olakšanje, nudeći kratak predah od čak pet planeta koje su trenutno retrogradne. U oktobru se Pluton, Jupiter i Saturn kreću direktno, pa će početak jeseni za većinu doneti olakšanje. Ali ne za svakoga!

Novembar donosi dva pomračenja koja će posebno snažno uzdrmati nekoliko znakova. Pomračenja sadrže intenzivnu energiju – izazivaju haos i u društvenom i u psihičkom smislu. Pomračenje Sunca može biti previše stimulativno i izazvati ljutnju ljudi, dok pomračenje Meseca često donosi poplave emocija i iscrpljenost. Budite oprezni, posebno ako ste rođeni u znaku Ribe ili Device.

Još jedan astrološki događaj vredan pažnje je decembarska retrogradna Venera, krajem jeseni. Venera (planeta ljubavi i novca) naapad i guši tok romantike i finansijskog blagoslova kada krene u retrogradnu putanju. Pripremite se, posebno ako ste rođeni u znaku Ovna. Ovo predviđanje pomenute znakove ne bi trebalo da preplaši i baci u depresiju i uvek je korisno znati šta nam mogu doneti naredna tri meseca. Obećavamo da ćete iz svega ovoga izaći jači, pa pokušajte da uživate u malim stvarima i fokusirajte se na sebe.

Ribe

Ribe, čeka vas pakao. Prvo počinjemo sa Venerinim tranzitom u znak Strelca, koji kvadrira vaš znak. Zapamtite: Ovaj aspekt izaziva neslogu, stres i osećaj da su stvari konstantno „isključene“. Očekujte frustracije na polju ljubavi i novca, a posebno budite oprezni u periodu od 7. oktobra do 4. novembra. Zatim, od 24. novembra do 12. decembra, Merkur živi u Strelcu, komplikujući vašu komunikaciju i planove za putovanje. Tokom ovog perioda, čak dobijate i pomračenje Sunca koje kvadratuje vaš znak. Na samom kraju jeseni, takođe ćete dobiti Mars u Strelcu, planetu rata i agresije, ponovo u kvadratu sa vašim znakom. Čeka vas malo olakšanja tokom sezone Škorpiona (od 23. oktobra do 20. novembra), ali nećemo da vas lažemo – biće čupavo.

Devica

Devica, budući da se vaš znak suprotstavlja Ribama, suočićete se sa istim izazovima i problemima kao i Ribe. Vaš ljubavni život i finansije verovatno će posustati početkom sezone, a kako jesen odmiče i komunikacija će postati problematična. Pomračenje Sunca verovatno će vas ostaviti besnim i neobuzdanim – što je zaista uznemirujuće za organizovanu Devicu poput vas – ali na sreću, energija pomračenja brzo dolazi i odlazi. Mars u Strelcu će vas razbesneti, ali sezona Jarca zimske ravnodnevnice će vas rashladiti i prizemljiti.

Ovan

Predstojeća jesen za Ovnove nije ni približno tako loša kao za Ribe i Vage, ali ipak ne obećava previše. Tokom sezone Vaga (od 22. septembra do 22. oktobra) osećaćete se opušteno i uravnoteženo u tom vazdušnom znaku, ali kada dođe sezona Škorpiona, stvari postaju mnogo komplikovanije. Kada Venera uđe u Jarca 5. novembra (i tu ostane sve do 2022.), vaš ljubavni život će pretrpeti ozbiljan udarac, posebno kada se Venera okrene retrogradno 19. decembra. Ova retrogradnost dovodi u pitanje naše odnose, ponovo se vraćamo bivšim i sećamo se „dobrih starih vremena“ (što uglavnom nije nimalo dobro). Dodajte ovome Merkur u Jarcu od 13. decembra do početka 2022. godine i možete očekivati veoma problematičnu kasnu jesen.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button