VIP

OVO JE DOKTOR KOJI JE SPASIO MILJANU KULIĆ: Samo joj čudo i ovaj čovek pomogli…

Svima je poznat doktor koji ju je operisao…

Miljana Kulić od samog prijema u Univerzitetski klinički centar Niš bila je životno ugrožena jer je imala trombozu krvnih sudova, zbog čega joj je i urađena hitna operacija uklanjanja slezine.

Doktor koji ju je usred noći primio u bolnicu i imao jednu od ključnih uloga u njenom lečenju i spasavanju života jeste, kako domaći mediji nezvanično saznaju, anesteziolog dr Aleksandar Nikolić sa Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš.

Koliko je situacija bila teška, priča izvor, koji je do detalja upućen u ceo slučaj.

– Miljana je dovezena s jakim bolovima u noći između prošle subote i nedelje u UKC Niš. Lekari su odmah uradili dijagnostiku i, čim su utvrdili da je napukla slezina, odlučili su da hitno idu u operacionu salu. Operisao ju je tim iskusnih hirurga, a ključnu ulogu od prijema imao je anesteziolog dr Aleksandar Nikolić. Kulićeva je odmah posle operacije odstranjivanja slezine iz sale prebačena na intenzivnu negu Klinike za anesteziju, gde i radi doktor Nikolić, gde su se svi lavovski borili za njen život – priča izvor.

Inače, Miljanina majka Marija više puta je izjavljivala da sluša doktora i da čeka šta će da kaže doktor, ali ne govoreći o kom tačno doktoru je reč.

Misteriozni doktor je, kako saznajemo, upravo dr Aleksandar Nikolić, koji je široj javnosti postao poznat sa početka pandemije koronavirusa, koja je i u niški Klinički centar donela i danonoćnu borbu za živote pacijenata, kojih je u nekim momentima bilo i 1.000.

Mediji su kontaktirali doktora Nikolića, ali on nije želeo da daje izjave o slučaju Miljane Kulić dok lečenje rijaliti zvezde ne bude okončano.

Podsetimo, Miljana je u subotu prebačena iz Niša u Beograd radi dalje dijagnostike i lečenja.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button