Žena

OD OVNA DO ŠKORPIJE: 4 znaka Zodijaka koja su fokusirana samo na partnerovo zadovoljstvo…

4 znaka Zodijaka koja su fokusirana samo na partnerovo zadovoljstvo…

Evo četiri najbolja horoskopska znaka kojima je prioritet partnerovo zadovoljstvo u krevetu. U spavaćoj sobi, svaki od dvanaest znakova zodijaka ima jedinstvene i primamljive supermoći. Uprkos činjenici da neki znaci imaju reputaciju da su „bolji u krevetu“ od drugih. Dakle, kada je u pitanju zadovoljavanje se**ualnih potreba vašeg partnera, nije bitan samo vaš libido – već i vaš horoskopski znak.

Znaci zodijaka su, kao i svi drugi, jedinstveni, posebno kada je u pitanju se*s. Biti nesebičan u krevetu nekim ljudima nije prirodno. Međutim, pružanje zadovoljstva može biti jednako prijatno kao i primanje istog. I dok se mnogi ljudi pitaju kako da budu velikodušniji u krevetu, neki pojedinci su jednostavno skloniji se**ualnoj velikodušnosti.

Dakle, ovde vam donosimo 4 najbolja horoskopska znaka koji se fokusiraju na zadovoljstvo svog partnera u krevetu:

Ovan

Ovan, jedan od tri vatrena znaka, je strastven i nestrpljiv, a oni su ljubavnici koji u svemu žele da daju najbolje. Takmičarska priroda Ovnova može dovesti do toga da budu strastveni ljubavnici koji žele da udovolje svom partneru. Oni znaju šta žele i kada to žele. Ako ste vi ono što žele, imaćete partnera koji je isključivo posvećen tome da vam ugodi u postelji — ali ne očekujte mnogo predigre. Ako upoznate Ovna, oni će najverovatnije želeti da iskustvo u krevetu učine nezaboravnim.

Bik

Partneri Bika uživaju svim svojim čulima. Kada kažemo Bik, mislimo – sveće, svileni čaršavi, mnogo dodirivanja i se**a u prirodi. Ovaj znak je u skladu sa svih pet ljudskih čula. Se*s sa Bikom je najzadovoljnije iskustvo koje se može zamisliti. Dovešće te do ludila i neće te ostaviti da izvisiš. Sa njim je sve ili ništa, ali mnogo češće sve nego ništa. Senzualnost i iskrena emocija su valjda njegove tajne.

Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, boginja ljubavi, se**a i lepote, Vage su odlični partneri u krevetu. Oni su romantični, ljubazni, slatki i dobroćudni. Oni su nežni i uživaju u istraživanju tela svog partnera. Vage cene obostrano se**ualno zadovoljstvo. Otvoreni su za se**ualne eksperimente i pokušaće šta god poželite, paleći atmosferu u krevetu do usijanja.

Škorpija

Škorpije su emotivne i ambiciozne, i oba ta kvaliteta unose u svoje se**ualno iskustvo, čineći najintenzivniju vožnju u vašem životu. Oni su takođe vidoviti u vezi sa vašim potrebama, zaranjajući duboko u udubljenja vaše duše da bi otkrili sve vaše skrivene želje, samo da bi ih isporučili sa zadivljujućom veštinom. Škorpije su često izuzetno selektivne i imaju visoke standarde, tako da ćete morati da uskladite njihov se**ualni i emocionalni intenzitet da biste bili smatrani dostojnim. Neki horoskopski znaci, čini se, imaju više se**a od drugih, jednostavno zato što više žude za tim. Poznato je da drugi znaci imaju nezaboravan, vruć i vatren se*s zbog kojeg njihovi partneri žele više. Shvatite ovo kao znak da uživate u zadovoljstvu koje zaslužujete, bez obzira na to šta vam zvezde govore.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button