VIP

ISPLIVALI DALILINI NEVEROVATNI SNIMCI SA JAHTE: Šta će tek reći Babo – Evo istine zašto je došla u Budvu…

Ljudi gledaju ne veruju…

Drugoplasirana superfinalistkinja pete sezone “Zadruge” Dalila Dragojević ludo se zabavlja u Crnoj Gori, na primorju, gde letuje sa Marijanom Zonjić, cimerkom iz rijalitija.

Posle mnoštva stresnih i dramatičnih situacija koje je doživela kako u “Zadruzi”, kao i po izlasku iz iste, Dalila Dragojević rešila je da konačno okrene “novi list” – za sva vremena raskrstila je sa Filipom Carem i krenula dalje – doduše, uprkos tome što se još uvek nije zvanično, papirološki, razvela od supruga Dejana Dragojevića.

Na letovanju je pronašla novog dečka, kog i dalje krije od očiju javnosti, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, svakodnevno uživa na plažama, bazenima, ali i u popularnim klubovima. Danas joj se, pak, pružila prilika da sa svojom drugaricom uživa i na jahti, što je bio dovoljan razlog da se brže-bolje pohvali svojim pratiocima na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

– Idemo na jahticu… Malo da se vozamo! Ispratićemo sve, snimićemo vam – ushićene su bile Dalila i Marijana, a ubrzo su usledili kako snimci, tako i fotografije.

Dalila je za odlazak na jahtu izabrala zavodljivi kupaći kostim bele boje, koji je savršeno pristajao njenom preplanulom telu, a niz provokativnih, zavodljivih fotografija i snimaka, na kojima je u prvom planu njena pozadina, izazvao je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

I dok jedni hvale, kako nju, tako i njen izgled, tu su i oni koji kritikuju njeno ponašanje posle “Zadruge”, međutim, bilo kako bilo – nema sumnje da Dalila posle svega uživa “za sve pare”.

Instagram,
Instagram,

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button