VIP

PAKAO U VETERNIKU: Nasrnuo na Aleksandru i Biljanu dok Dragojević nije bio tu – Razbio joj telefon… (VIDEO)

Scene koje se ne zaboravljaju…

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Porodica Dragojević je već godinama unazad aktivan učesnik u javnom životu u Srbiji. Od Davidovog i Dejanovog učešća u Parovima, njihova porodica je postala poznata javnosti jer su Biljana Dragojević i njihov očuh Mungos gostovali u emisijama i davali razne izjave.

Stvari su se zakomplikovale kada su žene ušle u njihove živote i to ni manje ni više nego Dalila i Aleksandra Subotić. Tada je sve krenulo nizbrdo za Dragojeviće. Braća su se posvađala, Dejan je ušao u brak sa Dalilom koji je završen fijaskom u Zadruzi pre par meseci, a David je po Dalilinom metodu, samo što nisu bili u braku, ostavio Subotićku i prd njenim očima ušao u vezu sa starletom Anom Korać.

Aleksandra je tada dikvalifikovana zbog udaranja Mine Vrbaški, a nakon izlaska utočište je pronašla u Veterniku kod Davidove mame Biljane Dragojević, sve do momenta, kako ona sama tvrdi, kada je Mungos besan nasrnuo na nju i Biljanu tvrdeći da će ih prebiti i kada joj je razbio mobilni telefon.

A tu je i snimak šta je Aleksandra tada tvrdila.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button