VIP

“NEMAM NIGDE NIKOGA – SAMO VAS IMAM”: Slomila se usred emisije – Muk nastao… (VIDEO)

“Meni je jako teško…”

U emisiju “Narod pita” uključila se gledateljka, koja je veliki fan Lepog Miće.

Ona mu se požalila da je sama na svetu i sa gleda samo njega, pa mu je potražila savet.

– Dobro veče ili dobro jutro, pozdrav za Vas, Ivana, nedostajali ste. Poseban pozdrav za gospodina Miću. Mićo, ne obraćajte pažnju na primitivce koji nisu Vaš nivo, kao prošli gledalac. Ja Vas cenim i poštujem, baš sam Vaš htela da čujem, Vi ste divna duša od čoveka i Vaša familija treba da bude ponosna na Vas. Iskreni ste, pošteni, pomažete ljudima u nevolji, opraštate, svaka Vam čast – rekla je gledateljka.

– Hvala – odgovorio je Mića.

– Da li možete da tražite moj broj u režiji, želim da Vas pitam za jedan savet, jer ja Vaš poštujem. Baš mi je potreban savet – nastavila je gledateljka.

– Pozvaću Vas sutra kad ustanem, nije nikakav problem. Ako možete, možete i sad da kažete javno – dodao je Mića.

– Nemam nigde nikoga, Vi ste mi sve što imam, pratim Vas i danju i noću. Meni je jako teško, želila sam da mi Mića da malo snage i da me podigne iz situacije u koju sam upala sada. Nemam nigde nikoga, sama sam na svetu – rekla je ona.

– Od večeras niste sami, imate mene, ja ću Vas sutra pozvati. Od večeras imate mene kao prijatelja – odgovorio je Lepi Mića.

– Hvala Vam mnogo, Bog Vam dao života i zdravlja, i celom svetu, pa i mene da pogleda – poručila je gledateljka, a Mića je dobio aplauz.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button