VIP

MILJANA U TEŠKOM STANJU – MARIJA ZVALA SVEŠTENIKA: Kulićka u suzama – Potresna scena u bolnici…

Da okaje grehe…

Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Nišu, gde je zbog zdravstvenih komplikacija non-stop pod nadzorom lekara.

Ona je trenutno u stabilnom stanju, a požrtvovano bolničko osoblje će i u naredna tri-četiri dana danonoćno pratiti njen oporavak, da slučajno opet ne bi došlo do nekih komplikacija

Miljana se, nakon što je sa odeljenja intenzivne nege prebačena u poluintenzivnu, trenutno nalazi u običnoj bolničkoj sobi, dok je njenoj majci Mariji dozvoljeno da bude pored nje. Ako sve bude teklo po planu, početkom sledeće nedelje će biti otpuštena i na kućno lečenje, uz obavezne redovne kontrole i posmatranje.

Instagram,
Instagram,

Kako piše Kurir, nakon što je izašla iz narkoze, Miljana je od lekara i majke, pored cigareta i kafe, tražila i sveštenika! Njoj je majka Marija tu želju, uz dopuštenje lekara, ispunila. Miljana je izrazila ovu želju zato što je htela da se ispovedi i okaje svoje grehe zbog kojih smatra da je bila na ivici smrti.

– Miljana je od Marije tražila da što pre porazgovara sa sveštenikom. Rekla joj je da želi da se ispovedi i da okaje sve grehe koje je do sada učinila, kao i da joj se pročita molitva za zdravlje. Smatra da joj je bog dao drugu šansu i da je zato izbegla smrt, ali da još nema mira i da mora da ispovedi bogu sve što joj je na srcu. Najviše se kaje zbog abortusa koje je imala i što je bebama koje je nosila u utrobi uskratila pravo na život. To sebi ne može da oprosti, sad ju je sve loše što je radila jednostavno stiglo – priča izvor, pa nastavlja:

– Marija je u potpunosti složila sa njom. I sama se u poslednje vreme okrenula veri i crkvi i smatra da to jedino može da im pomogne. Pitala je lekare da li postoji mogućnost da je poseti sveštenik. Čim je dobila odobrenje, stupila je u kontakt sa jednim niškim protom, koji je došao. Marija ih je ostavila nasamo, a njih dvoje su ostali tamo duže od sat vremena. Kada se posle vratila, Miljana je bila sva u suzama. Rekla joj je da se sada lakše oseća, da je malo mirnija i da se nada da će joj se bog smilovati – završava izvor.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button