VIP

“HUSO BI DIGAO SPOMENIK DEJANU DA SE VRATI”: “Znao je da mu je dete u problemu…” (VIDEO)

“Znao je da mu je dete u problemu…”

“Ja sam psihu Dalile Dragojević prostudirao. Ona je sve, radi sve, nema šta nije uradila, ali najviše gleda svoje d*pe.”

Naredni prilog u emisiji “Narod pita” bila je svađa Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića iz “Zadruge 5”.

Mensur je tada sumnjao u njenu prošlost, jer je za sve optužbe govorila da su lažne. Tokom svađe Milica je skočila na Ajdarpašića. Veselinovićeva je prebacila Mensuru što kritikuje njenu majku, a Ajdarpašić je otkrio da joj zamera što se nije pozdravila sa njim. Milica je tom prilikom aludirala i da bi se Mensur pomirio sa Minom Vrbaški, ali da ne sme zbog podrške.

– Znam sve napamet vezano za nas, oboje smo preterivali u svađama. Koliko sam bila tvrdoglava… Sad je sve na kraju i krajeva nebitno, ali tad sam imala teorije zavere, tu je bila Mina. Tu sam eksplodirala, sve i svešta potencirala da mi kaže. Mogu da kažem da smo oboje preterivali, nismo imali granicu, zato smo gde jesmo tu – rekla je Milica.

– Ko je kriv za raskid? – pitala je Ivana.

– Oboje smo krivi. Drugi put kad smo se pomirili, mislila sam da je to to, da izlazimo zajedno. Drugi put kad smo raskinuli, shvatila. Pričali su mi da će mi se javiti kad izađemo, i tad sam pričala da ne očekujem. Znala sam da će on kod svojih, ja kod svojih, da će sa njegove strane otići u zaborav, kao što je otišlo. Čujem da je srećan, neka tako i ostane. Pričao je da sam ga ja gušila, sad ga te silne devojke ne guše, srećan je – dodala je Veselinovićeva.

– Mićo, ova dešavanja oko Dalile i novog momka, pa provodi u Budvi… Da li je moguće da su joj tako brzo nestale emocije prema Caru? – pitala je Ivana.

– To nije ljubav, ljubav se gaji, to je odnos sa ludačkom emocijom. Gledali su ko će koga više da uvredi i ponizi, da bi ovaj drugi molio za ljubav. Ovo što sad radi Dalila je najblaža varijanta poniženja Cara. To je ta nemoć, pokušavaju ponižavanjem da pokažu moć. Ne bi me iznenadilo da joj je novi dečko brat Marijane Zonjić… Ne može da zaboravi 9 meseci, toliko suza… Ona je više ponižena za tih 9 meseci, nego za ceo svoj život puta 20. Bora Santana je za njih mala maca. Polivanje, gađanje, vređanje i posle toga s*ks. To je dokaz da ne mogu jedno bez drugog, ali žele da se ponize i pokažu ko je tata. Bolesni su i to je jasno kao dan. Meni je plakala, da nije izašla zajedno sa njim, ona bi se obesila. Rodila se ponovo kad ju je Careva polusestra zagrlila – rekao je Mića.

– A kad je ušla u svoju kuću, rekla je da je sve podseća na stara vremena, izgledalo je kao da su se vratile emocije, da se kaje i da joj nešto nedostaje. Isto je u emisiji sa Stefanom rekla da bi, kad bi morala da bira, izabrala Dejana – ubacila se Milica.

– A lomi “đevreke” u Budvi. Ja sam psihu Dalile Dragojević prostudirao. Ona je sve, radi sve, nema šta nije uradila, ali najviše gleda svoje d*pe. Ona je samo merila i gledala kako postupa njen otac. Setimo se kad su bili klipovi, kad nije bilo babe, plakala je, nije je bilo briga za Cara i Dejana, kad je pušten klip, ona se rodila. Ona zna šta je uradila. Njoj je krivo što je prevarila Dejana zbog oca, a ne zbog sebe. Huso zna šta može da očekuje od Dalile, ništa ga nije iznenadilo, da ga je iznenadilo, srce bi ga opalilo. Znao je da može da uradi sve. Zato mu je sve bilo okej, ali je rekao jednu stvar, da ne može da oprosti Filipa Cara. Setite se posle svega svađe Dalile i Dejana, šta su jedno drugom rekli poslednjih dana. Ali ne, Huso ne može Cara da oprosti! – rekao je Mića.

– Da li se slažeš sa Dejanovim postupkom da se ne javi Husu? Čovek nije ružnu reč rekao za njega – dodala je Ivana.

– Dejan je dobro znao što ga vole, ali je toliko bio zaljubljen u Dalilu, da se odrekao svojih roditelja, a ne Huse. Poprimio običaje tuđe, svoj grad zamenio. Dejan je najstrašnije povredio i Husu, i Dalilu, i Dalilinu majku, izvređao ih je. Dalilu niko nije vređao kao Dejan. Filip je mala maca. Pogledajte svađe Dejana i Dalile, zapravo Dejanov monolog, šta radi mama, šta radi tata, to je bila katastrofa. A Car je smetnja, jer je video Huso da Car radi Dalili kao svi pre Dejana. Nije mogao da gleda, posle svih uvreda, ona kaže da bi zagrlila Cara. Počela je da zavisi u Cara, zaklela se u sve što postoji, sve je pogazila. Sanjala je dan da izađe sa Carem, Huso je provalio da mu je dete u problemu. Dejanu bi sad digao spomenik, samo da se vrati, ali se Dejan neće vratiti – zaključio je pevač.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button