Žena

DJEVICA, JARAC I BIK: Do 22. avgusta prolaziće kroz vladavinu Lava koja im donosi nevjerovatan period…

Do 22. avgusta prolaziće kroz vladavinu Lava koja im donosi nevjerovatan period…

Vladavina Lava za pojedine horoskopske znakove donosi idealne poslovne prilike i sreću u ljubavi. S druge strane, postoje i oni znakovi koji će do 22. avgusta nailaziti samo na probleme.

Brojne životne poteškoće u narednom periodu pratiće Devicu, Jarca i Bika:

Devica

Tokom čitavog perioda pred nama pripadnici ovog horoskopskog znaka osećaće veliku nelagodu. Glavni cilj tokom vladavine Lava biće im da budu prve, ali zbog njihovog karaktera, koji je previše slab da bi bile lideri, Device će biti vrlo deprimirane u narednom periodu. Njihov urođeni perfekcionizam može biti uzrok brojnih sukoba, a navika da sve drže pod kontrolom mnogima će žestoko zasmetati.

Jarac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka prečesto zaboravljaju da postoji život i mimo posla. Vreme koje Jarčevi provode za računarom uzima svoj danak, pa sve reće primećuju šta se dešava oko njih. Baš zbog te odsutnosti postoji realna opasnost da u narednom periodu Jarčevi propuste nešto od životne važnosti. Ceo avgust 2022. godine biće im obeležen negativnim tendencijama.

Bik

Bikovi će u periodu pred nama biti radoznaliji nego inače, čak pomalo i previše, pa će neretko gurati nos u tuđ život. Velike su šanse da će upravo to vewoma negativno uticati na njihove odnose sa drugima. Njihov dug jezik može ih dovesti do gubitka prijatelja i ukoliko ne žele da ostanu sami, moraće dobro da obrate pažnju na svoje reakcije.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button