VIP

MAJA I ALEKSANDRA UHVAĆENE ZAJEDNO: Ne skidaju osmeh sa lica – Najbolje drugarice slave…

Najbolje drugarice slave…

Pre više od mesec dana u medijima je odjeknula vest da je Maja Marinković preotela nevenčanog supruga svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić, Petra Pecu Raspopovića.

Njih dvoje su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na jednom bazenu, a ubrzo nakon toga su i potvrdili svoju vezu.

Od tad ova tema je stalno na meti brojnih komentara, a sve češće isplivavaju klipovi koji pokazuju kakve su drugarice Maja i Aleksandra bile, pre nego što joj je Marinkovićeva preotela supruga. Jedan od takvih snimaka podelio je i Osman Karić na društvenoj mreži Instagram.

Naime, on je podelio privatan video sa proslave Aleksandrinog rođendana, gde Maja sedi pored nje i uživa u glamurnoznom slavlju, a na na toj žurki našla se i bivša zadrugarka Marijana Zonjić, kao i Majin otac Taki.

Instagram,
Instagram,

– A nekad smo svi zajedno slavili Sandrin rođendan – napisao je Osman na prvom snimku koji je podelio.

Na ovim video zapisima takođe može da se vidi koliko su Subotićeva i Maja bile bliske drugarice, ali i srećne dok su se družile, pa osmeh nisu skidale s lica.

Instagram,
Instagram,

Iako je Aleksandra tad uveliko bila u vezi sa Pecom, može se primetiti da je podjednako pažnje posvetila gostima, a posebno svojoj drugarici Maji, te verovatno nije ni slutila šta će joj se desiti samo par godina kasnije.

Instagram,
Instagram,

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button