VIP

KARIĆ NAJAVIO ŠOKANTNU STVAR ZA POČETAK ZADRUGE 6: Veliko otkriće za medije…

Veliko otkriće za medije…

Stefan Karić je nakon izlaska iz “Zadruge 5” pod budnim okom javnosti, zbog navodnog prekida prijateljstva sa Mensurom Ajdarpašićem. Kako je sinoć gostovao sa Dalilom Dragojević u emisiji “Narod pita” kod Milana Miloševića, Karić je je ovom prilikom ispred kamera portala Pink.rs iskazao svoj stav o ovoj situaciji i sumirao utiske nakon završetka rijalitija.

Nagađa se da Mensur i ti niste u dobrim odnosima, da li ste se čuli?

– Imali smo emisiju u kojoj smo se videli, on je nakon toga imao emisiju juče, ja mislim, nije mi se javio nakon završetka, verovatno ima obaveze. Što se mene tiče, u okej smo odnosima. Stalno govorim da treba da popričamo, pa se nadam da će do toga doći – rekao je Stefan.

Mensurovi fanovi su optužili Osmana, tvog oca da je uzimao novac koji su slali, a on je te navode demantovao. Kako se ti osećaš kada čuješ takve stvari?

– Neverovatna glupost, eto. Nisam čitao te gluposti, nisam se time bavio, ne želim da se opterećujem time. Ja znam da on ne bi uradio takve stvari. Ne zanima me ni Mensurova, niti bilo čija podrška – kazao je Stefan.

Nakon deset meseci si konačno sa svojom devojkom Jovanom. Kako je ona reagovala na razne spekulacije koje su se pričale o Marijani i tebi?

– Iskreno, znam da joj nije bilo najbolje, nije joj bilo dobro. Trpela je veliki pritisak zbog velikih tehničkih smetnji, koje su bile u ekonomskom dvorištu, jer se nije snimalo tamo – rekao je Stefan.

Sa kim se čuješ od bivših učesnika?

– Sa Krletom, Lepim Mićom, Đedovićem, Franom, Matorom, sa ljudima koji su bili uz mene u najtežim trenucima, drago mi je da sam sa njima u kontaktu – odogovrio je Stefan.

Rekao si da si se u neke ljude razočarao jer su spremni na sve zbog visokog plasmana. Ko su ljudi koji su te razočarali?

– To ću reći kada počne “Zadruga” u septembru. Ne želim da ulazim u neki medijski rat sa pojedinim mentolima. Ako vas to bude tada zanimalo, otkriću na koga sam mislio – rekao je Stefan.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button