Žena

RETROGRADNI JUPITER: 28. jula donosi totalni životni preokret za Ovna, Strijelca i Ribe…

28. jula donosi totalni životni preokret za Ovna, Strijelca i Ribe…

Jupiter je planeta obilja, ekspanzije i rizikovanja, a svoj retrogradni hod započinje 28. jula. Jupiter je usko vezan za sudbinu, sreću i optimizam, pa je period pred nama savršena prilika da promenite ugao gledanja na svet. Oni koji budu dovoljno vispreni da sagledaju širu sliku shvatiće da se sreća krije upravo u detaljima.

Astrolozi ističu da će ovaj retrogradni Jupiter najjači uticaj imati na tri znaka Zodijaka:

Ovan

Jupiter u svoj retrogradni hod ulazi baš u znaku Ovna, što će posebno naglasiti njihovu 1. kuću ličnog identiteta. To znači da je idealno vreme za lični razvoj. Pripadnici ovog znaka trebalo bi da razmisle kako mogu prema samima sebi da se postave bolje, iskrenije i sa više ljubavi. U proteklom periodu Ovnovi su započeli mnogo toga, ali sada je vreme da sve to ostave po strani, da se posvete sebi i zagledaju duboko u sebe.

Strelac

Predstojeći tranzit Strelčevi će osetiti vrlo intenzivno, što će najviše uticati na njihovu kreativnost i procenu sveta koji ih okružuje. Strelčevi će znatno razviti svoju reputaciju i zasujaće punim sjajem. Ključna stvar je da se dobro odmore i opuste, a zatim upuste u uspešnu realizaciju svojih velikih planova.

Ribe

Jupiterov prelazak u Ovna Ribama će pojačati njihovu liderku notu ličnosti. Ipak, od 27. oktobra, do 20. decembra, planeta će se vratiti u poslednje stepene njihovog znaka i moguće je da će promeniti njihovu svest o događajima koji su se dogodili u maju ove godine. To će biti savršena prilika da razmotre rast koji su postigli do tada i razmisle o naučenim lekcijama. U tom periodu Ribama se preporučuje da rade na sebi i bez zadrške prihvate snažnu transformativnu energiju koja će ih obuzeti.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button