VIP

MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ: Zdravstveno stanje se pogoršalo – U suzama zbog rođendana…

U suzama zbog rođendana…

Miljana Kulić se nije pojavila na proslavi 4. rođendana svog sina Željka Kulića, koju su organizovali njeni roditelji Siniša i Marija Kulić.

I dok su Miljanu, koja je operisana u Turskoj pre sedam dana svi napali jer nije došla u restoran na slavlje svog jedinca, ona je za Informer otkrila da je bila prinuđena da ostane kod kuće jer se ne oseća dobro:

– Onako sam. Čekam sada da svi dođu. Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka, a kupila sam mu najveći auto, Nenad i ja smo mu kupili – počela je Kulićeva kroz suze i nastavila:

– Smršala sam 13 kilograma za sedam dana, što je dobro, ali sam užasno malaksala. Sinoć sam završila u Hitnoj na infuziji i danas nisam mogla da odem na slavlje. Ali sad kada dođu slavićemo u dvorištu, tako da neka se niko ne brine što ja nisam na rođendanu – rekla je Miljana kroz suze, a onda nastavila o svom zdravstvenom stanju:

Marija Kulic, Sinisa Kulic,
Marija Kulic, Sinisa Kulic,

– Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako. Ja sve što zaradim potrošim na svog sina, ja živim za njega. Ali ovo danas je viša sila. Meni je pozlilo pre neko veče na Pinku, trebalo je da gostujem u “Narod pita” i nisam mogla. Juče mi je bilo još gore, ali uskoro ću biti odlično – zaključila je Miljana.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button