VIP

“ANĐELO JE ZALJUBLJEN U DALILU”: Konačno otkrila pravi razlog raskida veze…

Iskreno o svemu…

Kao bomba odjeknula je vest da su neposredno pre izlaska iz “Zadruge” Anđelo Ranković i Sandra Rešić raskinuli vezu koju su započeli u istoimenom rijalitiju. Kako su njih dvoje naveli, razišli su se mirnim putem bez svađe i skandala.

Gordana Goca Džehverović, mama pevačice i bivše rijaliti učesnice Teodore Džehverović, oglasila se na temu raskida veze bivšeg zeta Anđela i Sandre.

– Šta da vam kažem… To je bilo za očekivati! On je bio sa njom samo da premosti taj neki period. Čekao je da izađe. Nije tu bilo emocija s njegove strane. Mislim da se Sandra zacopala u njega, ali nije to bilo obostrano. Sandra je predosetila da će to tako da se završi, nije mu verovala, ima dovoljno iskustva da vidi – rekla je Goca za Pink.rs i dodala:

– Anđelo se zaljubio u Dalilu kao tetreb. Meni je u celoj priči žao Sandre, ona je dobra devojka, ali ispada da nikako nema sreće sa muškarcima – poručila je Džehverovićka.

– Nisam pričala o toj temi sa Teodorom, za nju je to davno završena priča. Ne zanima je sa kim je Anđelo, oni su se davno razišli i svako je krenuo svojim putem… Ona je sada fokusirana na preuređenje stana, razmišlja o stajlinzima za nastupe i to je to – rekla je Teodorina mama i dodala:

– Anđelo je tražio da ga ja više ne komentarišem. Zato više neću ni da ga komentarišem kao Teodorina mama, nego kao mentor iz “Zadruge” – rekla je Goca.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button