Žena

RAKOVI SU ROMANTIČARI, VAGA KAO NA SCENI, VODOLIJA NE ZLAZI IZ VODE: Evo kako se ponaša svaki pripadnik Zodijaka…

Evo kako se ponaša svaki pripadnik Zodijaka…

Gotovo da ne postoji osoba koja ne uživa u moru, žutom pijesku i sunčevim zracima, ali ne uživamo svi na isti način. Dok jedni vole da se sunčaju i opuštaju uz dobar roman, drugi obožavaju vodene sportove, istraživanje morskih dubina i aktivan odmor.

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što uvijek pronalaze aktivnosti uz koje im nikad nije dosadno. Izuzetak nije ni plaža. Njima je naprosto nepojmljivo da samo leže i upijaju sučeve zrake, pa se zato okreću sportskim aktivnostima. Bilo da je riječ o odbojci na plaži, skijanju na vodi ili nekoj drugoj aktivnosti, Ovnovi u tome pronalaze svoje zadovoljstvo.

Bik

Bik odmor, pa tako i onaj na plaži, smatra vremenom koje je namijenjeno opuštanju, druženju sa prijateljima i porodicom, ali i dobroj hrani. Ako može pritom i da uživa u nekom restoranu koji se nalazi tik uz plažu ili pak sam da donese svoje grickalice na plažu, biće najsretniji na svijetu.

Blizanci

Blizancima su od dnevnih aktivnosti na plaži draže one večernje i noćne. Tako će uživati u romantičnim šetnjama uz more, paljenju vatre, pjesmama uz gitaru i druženju s najmilijima.

Rak

Ni Rakovi nisu daleko od uživanja u romantici na plaži. Štaviše, gledanje zalaska sunca predstavlja im jednu od omiljenih aktivnosti, a ako je uz njih i voljena osoba, slika ne može biti savršenija.

Lav

Lavovi, koji i inače u životu uživaju punim plućima, te rijetko imaju loše dane, nastoje da iskoriste svaki trenutak na plaži. Kako su i pravi sportski tipovi, često posežu za adrenalinskim vodenim sportovima, sa tek po kojim minutom mirnog ležanja na peškiru.

Djevica

Koliko god inače voljela društvo, Djevica vrijeme na plaži smatra samo svojim. Zato se uz debeli sloj zaštitne kreme sklanja u hladovinu, uzima dobru knjigu u ruke i uživa. Za nju nema veće sreće na godišnjem od tih nekoliko sati mira.

Vaga

Vagama, koje i inače drže do izgleda i detalja, plaža predstavlja savršenu scenografiju za okidanje brojnih fotografija. Bilo da se na njima nalaze one same, prijatelji, porodica ili naprosto detalji sa plaže, Vage ovdje napokon sebi daju oduška, pa se memorija njihovih uređaja vrlo brzo puni.

Škorpija

Škorpija nije jedan od onih znakova koji na plažu dolazi da bi upijao boju. Nepojmljivo im je cjelodnevno izležavanje tokom godišnjeg odmora. Oni uvijek nastoje da otkrivaju nove stvari, pa će tako biti najsretniji kada se sa maskom i perajima upute u istraživanje podvodnog sveta. Tako mogu da provedu sate.

Strijelac

Gdje se može upoznati više ljudi nego na plaži? Tom se mišlju vodi Strijelac koji će bez problema na plaži započinjati razgovore sa nepoznatim ljudima, razmjenjivati brojeve i imena na društvenim mrežama.

Jarac

Jarac je poznat kao vrlo kreativan znak, koji je zadržao dijete u sebi. Zato će se na plaži bez imalo problema pridružiti malim rođacima ili djeci u izgradnji kule od pijeska i svega što ide uz to.

Vodolija

Vodolija živi za more. Kada dolazi na plažu, ne pada joj na pamet da bude van vode više od nekoliko minuta. Skokovi u vodu, plivanje stotinama metara odjednom i uživanje u ostalim vodenim sportovima Vodolijama predstavlja idealan dan na plaži.

Ribe

Baš kao i Vodolije, Ribe su znak koji jednostavno uživa na plaži. Za razliku od Vodolije, Ribama nisu toliko važne aktivnosti. Malo će se brčkati u vodi, a potom skloniti u hlad. Sentimentalne Ribe su onaj tip osoba koje mogu satima zamišljeno da gledaju u morsko plavetnilo i da razmišljaju o životu. Dokle god je u blizini voda, Ribe su sretne!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button