VIP

OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA – FILIP CAR JE UMESTO DALILE IZABRAO NJU: Dragojevićku slomilo – Povukla poslednji potez…

Sve je jasno…

Finalisti “Zadruge 5”, Dalila Dragojević i Filip Car, stavili su tačku na svoju romansu, malo nakon što su se vratili u realan svet.

Par dana su pokušavali da pronađu zajednički jezik, ali im nije pošlo za rukom, pa je Dalila danas putem Instagrama saopštila…

– Filip i ja nismo zajedno niti ćemo više ikada biti, tako da nema potrebe više da nas povezujete u bilo kojem kontekstu. Hvala – napisala je Dalila.

Pored toga, oni su se otpratili sa Instagrama.

Instagram,
Instagram,

Nagađa se šta je pravi razlog raskida, a, kako se navodi, razlog je to što je Filip izabrao porodicu i majku umesto Dalile.

Car je istakao da njegova porodica ne podržava taj odnos i ne žele Dalilu za snajku. On je tada otkrio da mu se otac ne meša u ljubavni život, ali da majka i sestra ne podržavaju njegovu vezu sa Dragojevićkom.

– Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog celokupnog učešća u rijalitiju – rekao je Car u živom uključenju za Pink nedavno.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button