VIP

MILJANINA NOĆNA MORA SE OSTAVRUJE: Mora na hitnu operaciju – Doktori dali presudnu reč…

Doktori dali presudnu reč…

Voljena Miksi je ove godine pronašla ljubav svog života, ali izgleda da joj na drugim poljima u životu i ne ide baš glatko. Ipak, ovo će možda da promeni njen život iz korena.

Miljana Kulić je ovo leto odlučila da promeni svoj život zauvek te je nedavno boravila u Turskoj zbog neobične operacije koja postaje toliko masovna među našuim javnim ličnostima, da preti da skine sa trona popularno ugrađivanje silikona u grudi. Reč je o operaciji smanjenja želuca koje kao rezultat ima nagli gubitak suvišnih kilograma.

Kao što je već poznato, Kulićeva nije uspela da ostvari svoj san jer je zbog zdravstvenog stanja zahvat bio odložen.

Ipak, izgleda da za popularnu Miksi ipak ima nade.

Naime, Miljana se sada oglasila na svom Intagram profilu i otkrila da ponovo ide na operaciju.

“Sutra operacija želuca. Za 6 meseci ću se istopiti. Imam veliku tremu, plašim se. Šta vi mislite”, napisala je Miljana.

Instagram,
Instagram,

Miljana je svojevremeno otkrila zbog čega se operacija nije dogodila prvi put kada je bila u Turskoj.

“Pre nego što sam krenula za Tursku osećala sam da mi nije dobro. Čim smo sleteli, valjda od klime, ili od čega li je, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Dobila sam visoku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam. Bila sam na kontroli i kada su mi lekari uradili krvnu sliku, odmah su videli da neki parametri nisu dobri. Pošto moja operacija nije ni najmanje naivna, doktori su rešili da odlože operaciju dok se u potpunosti ne zalečim. Iskreno, nadam se da će se sve stabilizovati do srede, kada treba da idem na novi konzilijum, kada ću tačno znati kada će mi raditi zahvat”, rekla je Miljana.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button