Žena

SEDMIČNI HOROSKOP OD 11. DO 18. JULA 2022. GODINE: Bikovi dominiraju, Blizancima novac, a evo ko želi da mijenja profesiju…

Bikovi dominiraju, Blizancima novac, a evo ko želi da mijenja profesiju…

Pred nama je uzbudljiva astrološka nedelja jer nas očekuje pun Mesec u znaku Jarca 13. jula, koji će imati snažan uticaj na Jarčeve, Rakove, Ovnove i Vage. Kako je Jarac znak koji simbolizuje posao i posvećenost ciljevima, jasno je da će pun Mesec doneti gubitak samopouzdanja i strahove.

OVAN

Posao – Mars u Biku donosi vam dobre mogućnosti za štednju i pametna ulaganja. Ovo je vreme kada će vam novac biti prioritet. Imaćete mnogo posla i kada ste kući, ali ćete racioanlnije raspoređivati obaveze. Pun Mesec u Jarcu 13. jula je krizan dan za posao, pa zato pazite kome se suprotstavljate.
Ljubav – Venera u Blizancima vam prija, pa će neko da vam izjavi ljubav. Ovo je nedelja lepih poruka i otvorenih razgovora. Moguće je kraće putovanje sa osobom do koje vam je stalo.
Zdravlje – Bolje.

BIK

Posao – Mars u vašem znaku uvodi dinamiku u svakodvene obaveze. Očekujte više posla, ali i tenzija. Bićete u poziciji da budete dominantna figura na poslu. Venera u drugom polju donosi vam priliku da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu.
Ljubav – Mars uvašem znaku donosi otvoreniju situaciju u ljubavi. Neko do koga vam je stalo pokazaće svoje prave namere prema vama. Pažnja i ljubav su vam bitni, a ako ne bude kako vi želite, bićete spremni i da uđete u konflikt.
Zdravlje – Osetljivo.

BLIZANCI

Posao – Merkur u drugom polju donosi vam odlične mogućnosti za zaradu. Konačno ćete se finansijski stabilizovati. Mars u Biku donosi vam tajne neprijatelje na radnom mestu, pa ćete morati da igrate “dvostruku igru” na poslu. U ovom periodu je odlično što se pare “lepe za vas”, pa imate šanse lepo da zaradite.
Ljubav – Jupiter u Ovnu i Merkur u Raku nisu u harmoniji, pa ćete imati nespoarzume sa partnerom. Voljena osoba je željna pažnje i provoda, a vama su posao i finansije najbitnije.
Zdravlje – Odlično.

RAK

Posao – Merkur i Sunce u vašem znaku donose vam izuzetnu moć svim poljima. Imate šanse bolje da organizujete posao koji radite, ali i budete uzor drugim ljudima u okruženju. Mars u Biku vam prija, pa podrška prijatelja neće izostati. Venera u Blizancima donosi vam nova ulaganja.
Ljubav – Retrogradni Saturn donosi vam povratak starih ljubavi. Ipak, pod uticajem Sunca i Merkura posedujete neverovatan šarm koji vam olakšava da zavedete svakoga koga sretnete. Pun Mesec u Jarcu 13. jula je krizan dan za odnos sa voljenom osobom.
Zdravlje – Dobro.

LAV

Posao – Mars u Biku vam ne prija, pa ćete imati sukobe sa autoritetom, pa očekujte komplikacije. Želećete da menjate profesiju, ali i trenutno mesto na kojem radite. Ovo je period u kojem planete ne rade za vas i treba da budete strpljivi kako bi se stvari stabilizovale.
Ljubav – Venera u Blizancima donosi vam ljubav iz prijateljstva. Međutim, Sunce u Raku ukazuje da ste emotivni i osetljivi zbog čega sve shvatate lično. Partner mora da bude oprezan sa vama ako ne želi da vas uvredi na bilo koji način.
Zdravlje – Psihosomatski problemi.

DEVICA

Posao – Merkur u Raku donosi vam veću podršku za poslovne poduhvate, tako da će vam prijatelji biti oslonac i na poslu. Ovo je ujedno bolji period za ostvarivanje želja i očekivanja. Osoba u znaku Raka može da vam bude od poverenja. Mars u Biku donosi vam priliku za putovanje.
Ljubav – Merkur u dobrom aspktu sa Neptonom donosi vam poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja vas očekuje zanimljivo poznanstvo. Retrogradni Neptun takođe vam donosi pozive iz prošlosti.
Zdravlje – Bolje.

VAGA

Posao – Venera u Blizancima donosi vam lep period za putovanja. Izlazak Marsa iz Ovna donosi vam smanjenje tenzija i manje stresa čak i na radnom mestu. Sunce i Merkur u desetom polju ukazuju na velike ambicije ali ne zavisi sve od vas, pa tako da morate da budete strpljivi.
Ljubav – Mars u Biku donosi vam više strasti u emotivnim odnosima. Ipak, Venera u devetom polju ukazuje na priliku za putovanje sa voljenom osobom. Najbolje bi bilo da promenite ambijent i izgladite nesuglasice. Pun Mesec 13. jula ukazuje na porodične tenzije i brige oko stana.
Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Mars u Biku ukazuje da ćete na poslu trpeti veći pritisak, a najviše će vas zamarati kritike za koje ćete znati da su neosnovane. Imaćete česte sukobe mišljenja oko toga kako posao treba da se obavlja. Nedelja pred vama je dobra za putovanja i kontakte sa inostranstvom. Potreban vam je odmor.
Ljubav – Venera u Blizancima ukazuje na ljubav iz strasti. Imaćete susret sa osobom koja vam je fizički privlačna. Ukoliko ste u braku potrebno je da znate da će biti više nesuglasica. Partner će vršiti pritisak na vas.
Zdravlje – Lošije.

STRELAC

Posao – Mars u Biku donosi vam puno obaveza na poslu. Treba da budete blaži prema sebi jer ćete se zamarati od velikog broja obaveza. Ljudi vas vide kao harizmatičnu osobu koja može sve da ostvari. Imate dobar period ako želite javno da prezenujete neke poslovne ideje.
Ljubav – Imaćete zanimljiv susret sa osobom koja je oduševljena vašim fizičkim izgledom. Moguća je nova romansa na osnovu strasti. Privlačni su vam Rakovi, odnosno osobe koje su emotivne. U narednoj nedelji će biti više strasti u vašim ljubavnim odnosima.
Zdravlje – Više se odmarajte i pazite na ishranu.

JARAC

Posao – Merkur u Raku ukazuje da neko itekako posmatra vaš rad i biće pohvala, ali i kritika. Mars u Biku donosi vam priliku da napredujete i završite sve one obaevze koje niste mogli poslednjih mesec dana. Imate potrebu da se istaknete i budete viđeni jer vam je posao važan.
Ljubav – Ukoliko ste u braku, partner će imati velika očekivanja. Za slobodne Jarčeve Mars u Biku donosi poznanstvo na mestu javnog tipa i to je neko ko se bavi sportom ili nekom veštinom. Očekuje vas i zanimljiv flert na radnom mestu.
Zdravlje – Poboljšanje.

VODOLIJA

Posao – Mars u Biku je počeo da vam zadaje muke, pa vam je najveći problem što privatne probleme nosite na posao. Pod pritiskom svega toga ne funkcionište kao treba, tako da je nabolje da završavate samo nužne obaveze.
Ljubav – Sunce u Biku ukazuje da ljubav može da vam se dogodi na poslu. Ipak, pazite ako mešate posao i ljubav jer to može da vam dođe glave. Ukoliko ste u braku, možete partneru da budete dobra podrška za posao.
Zdravlje – Lošije.

RIBE

Posao – Sunce i Merkur u Raku donose vam nedelju u kojoj ćete biti kreativni na poslu. To je period u kojem ćete spojiti lepo i korisno. Saradnja sa Rakvoima će vam prijati, a Mars u Biku doprionosi da ste postali direktni u komunikaciji. Imaćete povremene nesporazume sa osobama koje vas okružuju zbog “oštrog” jezika.
Ljubav – Merkur u Raku donosi lep period za ljubav. Idealan je period da izađete na mesto javnog tipa i upoznate nekoga. To je takođe i lep period za sve Ribe koje planiraju da prošire porodicu. Očekuje vas više zabave u narednoj nedelji.
Zdravlje – Dobro.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button