Žena

SA NJIMA NEMA ŠALE: Evo koje su žene najdominantnije u Zodijaku…

Evo koje su žene najdominantnije u Zodijaku…

Ako je vjerovati astrologiji, žene rođene u ova tri znaka jednostavno, prirodno vladaju u partnerskim odnosima.

Ovan

Žene s ovim znakom vrlo su otvorene kada je riječ o tome šta žele i ne ustručavaju se da daju ljudima do znanja što očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je jednostavno znak s najvećim stupnjem dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

Lav

Žena Lav dobro je poznata po tome što je rođeni vođa i često je dominantna u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne. Neće prestati da pričaju o tome da znaju što je najbolje za vas. Kada postanu fiksirane na nešto, one mogu da postanu agresivne. Ona samo preuzima uzde ne razmišljajući o osjećanjima druge strane. Takođe, uspijevaju da navedu druge da slijede njihov primjer svojim stavom.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku su nevjerovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su zloglasne po tome što imaju stav – ‘nikad ne oprosti i ne zaboravi’. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene kada uspostave dominaciju doživljavaju sadistički uzlet. Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. One mrze da budu pod kontrolom drugih i uvijek vole da budu glavne.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button