VIP

“NAPRAVIĆU SKANDAL NA FINALU – LETEĆE PERJE”: Dalilina majka ponovo udarila na Dejana…

Razvezala jezik…

Emina Mujić majka Dalila Dragojević otkrila da će njena ćerka tužiti sve koji su loše pričali o njoj.

Emina ističe da zna kakava je njena ćerka i da je sigurna kada bude izašla iz rijalitija nikome neće ostati dužna, za klevete koje su neki zadrugari rekli za Dalilu.

– Vrlo dobro znam kakva je moja ćerka. Sigurna sam da će kada izađe iz rijalitija tužiti sve one koji su je klevetali u ovih nekoliko meseci koliko je u rijalitiju. Sada kada bih pokušavala da sve demantujem i odgovaram na glupe i primitivne komentare, pa kako bih sve to postigla? Jednostavno je nemoguće. U tom slučaju je najbolja opcija da Dalila kada napusti rijaliti odmah krene sa tužbama i ne sme da ostane nikome dužna – priča besno Emina i dodaje:

– Nažalost rijaliti je takav koncept programa gde svako može da te blati, a da ne odgovara za svoje postupke. Primitivnih ljudi je uvek bilo, kako u rijalitiju, tako i van njega, ali granica mora da postoji. Svako sebi danas daje za pravo da bilo čiji život komentariše – ističe majka Dalile Dragojević koja napominje kako se o njenoj porodici priča sve najgore, dok je sada njen već bivši zet Dejan Dragojević pošteđen svega.

– Očigledno je da smo mi kao porodica Mujić veliki trn u oku svima. Pokušavaju da nas ocrne na svakom mogućem ćošku. Uradila je to što je uradila u rijalitiju, ali sada je zaista dosta. Ako budem došla na finale, malo je reći da će leteti perje. Neću biti suzdržana i napraviću skandal ako treba. U meni će sigurno proraditi ludilo i nastaće lom. U rijaliti se unose informacije kako moj bivši suprug Huso Mujić i ja blatimo Dejana kada gostujemo po emisijama, ali to nema veze sa vezom. Kada Deja bude izašao i video da nas nema nigde, tek će onda shvatiti da su ga lagali i da će morati da se izvini Husi i meni – zaključuje Emina Mujić.

Emina napominje da je laž da je njena ćerka imala bilo šta sa akutelnim učesnikom “Zadruge” Stefanom Karićem. Stefan i Dalila se nakon navodnog intimnog odnosa više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u “Zadrugu 5”. Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje:

– To je apsolutna laž! Dalila nije imala ništa sa Stefanom Karićem, žele da joj napakoste.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button