Žena

NIKAD VAS NEĆE IZDATI: Ako ste u vezi sa nekim od ovih znakova Zodijaka pravi ste srećnici…

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci su najlojalniji u vezi:

Svako želi da ima odanog i vernog partnera, a pre svega prijatelja. Nije toliko lako danas pronaći osobu u koju ste sto odsto sigurni, ali neki ljudi se predaju emotivnom odnosu onoliko koliko ne možete ni da zamislite. Astrologija otkriva horoskopske znake koji su vezi uvek odani, verni i lojalni.

Evo o kojim znacima je reč:

Bik

Mnogi misle da je tvrdoglavost najveća mana Bikova. Ipak, sve je u oku posmatrača. Ovo osobina može biti i vrlina, posebno ako gledamo iz ugla emotivnog odnosa. Neće tako lako odustati od veze, čak i kada im okruženje to sugeriše. Na stranu to što se Bikovi mahom vezuju za osobe koje će im obezbediti materijalnu podršku i lagodan život, oni su zaista lojalni kad se zaljube.

Rak

Ako želite lojalnog prijatelja ili partnera, nikada neće pogrešiti ukoliko se odlučite za Raka. Oni su intuitivni i pronicljivi, poklanjaju vreme onome koga odaberu, a kad se obavežu, daju se bez ikakve zadrške. Ne podnose izdaju, pa samim tim nastoje da nikada ne izdaju svog partnera.

Devica

Device sve shvataju ozbiljno, pa su tipično verne i odane. Ipak, to se neće dogoditi ako osete da im partner ne poklanja pažnju na pravi način. Device mnogo ulažu u emotivni odnos i ako možete u nekoga da budete sto odsto sigurni, to su defintivno one.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button