Žena

BLIZANCI, RAK I LAV: Biće miljenici sreće u julu 2022. godine…

Biće miljenici sreće u julu 2022. godine…

Naivno bi bilo pomisliti da određeni astrološki aspekti utiču isključivo na pojedinačne znakove. Reperkusije doživljavamo kolektivno, ali različitim intenzitetom, a tako će biti i ovog jula kada će svi horoskopski znakovi osetiti beneficije. Međutim, tri znaka imaju poseban razlog za zadovoljstvo. Ova tri znaka naročito će biti osetljivi na pomeranja Meseca i znaće kako na najbolji način da kanališu ovu snažnu energiju. Kada Merkur 5. jula uđe u znak Raka, možemo osetiti pojačanu anksioznost zbog nagomilanih problema koje moramo rešiti.

Međutim, glavu gore, kada osetimo uticaj punog Meseca u znaku Jarca tog 13. jula, anksioznost će postepeno izbledeti. Jul će biti ispunjen intenzitetom i raznoraznim manifestacijama koje se ne tiču apatije i čekanja da nam se nešto dogodi samo od sebe, već ćemo biti aktivno uključeni u poboljšanje sopstvenih života. Kada retorgradni Kiron u Ovnu zavlada 19. jula, moramo biti spremni da se borimo za ono u šta verujemo.

Nakon toga spremite se na snažan udar Lava 23. jula koji će nam dati snage za pokret. Osetite i prikupite zalihe energetskog napajanja koje nam nudi Sunce u Raku i dočekajte moćnu vladavinu Lavova. Krajem meseca računajte na mlad Mesec u Lavu, budite spremni i raširenih ruku dočekajte retrogradni Jupiter u Ovnu 28. jula. Vrlo je važno da zapamtite da ovaj retrogradni period ne radi protiv nas, već naprotiv. Ovoga puta radi u našu korist.

Blizanci

Ovo je mesec u kojem radiš svoju stvar, na svoj način. Iako će prijatelji kao i uvek biti spremni da vam udele savete, zapravo bi vam bilo bolje da ih ne slušate i da ovoga puta radite po svome. Vi ste tip osobe koja je otvorena za prikupljanje znanja i savete bliskih ljudi, ali vaš “stomak” će vam ovoga puta jasno govoriti da postupite kako vam govori unutrašnji glas, iako će vam svi vaši prijatelji savetovati suprotno. Ne radi se o njima, i to je ovde najbitnije. U julu se krećete svojim tempom prema nečemu što vam je potrebno u životu i samo vi možete biti taj koji će odlučiti kako određenu stvar dovesti u red. Ono što je izričito poznato je da ćete se oporaviti ovog meseca. Ovo može biti i mesec u kojem se mirite sa dobrim, lošim i ružnim stvarima u vašem životu i vi donosite konačnu odluku kakav stav ćete zauzeti. Vaše isceljenje dolazi u obliku vaganja vrednosti boli koju ste zadržali. Vreme je da to pustite. Univerzum je dovoljno veliki da bi vas držao u boli. Nema potrebe da kroz sve to prolazite sami.

Rak

Na isti način na koji prirodno volite da provodite vreme kod kuće, sličan osećaj imate i kada ste u svom znaku, kao što i jeste tokom većine jula. Osećate konekciju sa svojim poslovnim delom, a čini se i da vam je ljubavni život aktivan, ali pomalo dosadan. Međutim, nemate razloga da se žalite ukoliko se povodom toga osećate OK. Dok se približavamo Suncu u Lavu 23. jula, osećaćete se jači i možete čak da se suprotstavite svom partneru i saznate da li im nešto treba ili žele nešto u vezi što trenutno ne dobijaju. Svaki izraz ljubavi koju biste dali ovog meseca biće srazmerna sa onom količinom ljubavi koju dajete. Juli vam nudi osećaj sigurnosti, ne i savršenosti. Nudi vam duševni mir i dobro raspoloženje. Očekujte radosne vesti 19. jula. Drhataćete od napetosti tog dana, ali kako se čini da Kiron radi za vas u pogledu asistiranja u prevazilaženju demona iz prošlosti.

Lav

Izgledate dobro i osećate se još bolje – ovog meseca to ste vi u svom gotovo najboljem izdanju. Na neki način, a da to čak ni ne znate, čekali ste celu godinu da stigne jul i dočekate neke dobre vesti. Radosna vest je da ćete čitavog meseca biti na svom kreativnom vrhuncu. Ako ste neko ko praktikuje rituale, onda “stanite na loptu” tokom punog Meseca u Jarcu, jer izgleda da kosmos predviđa vašu volju. Drugim rečima, čini se kao da univerzum čeka na vaš poziv. Izađite tamo i učinite da se stvari pokrenu. Kako se jul bude bližio svom kraju, srećni ulazite u period Sunca u Lavu, koji vam oduvek daje poseban sjaj. Vaš ljubavni život došao je na novi i zreliji nivo razumevanja. Vi i vaš partner ulazite u nešto vrlo zanimljivo i poetično. Volite da stvari zadrže visoku energiju i ta će životna iskra putovati s vama tokom celog meseca jula.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button