VIP

ONA MU JE KARTA ZA ULAZAK U ZADRUGU 6: Sasula mu sve u lice – Rijaliti igra ili ljubav… (VIDEO)

Priznala sve…

Tokom emisije “Gledanje snimaka” pokrenuta je tema o odnosu Viki Mitrović i Lazara Čolića Zole. Viki je otvorila dušu i priznala šta sve misli o tome:

– Sve što me bude stiglo, stićiče me napolju. Imam trenuke kada plačem i kad se smejem. Ja sam htela da nastavim sa njim da se družim, ali on nema strpljenja. Sada mi ne treba, ni sutra mi ne treba. Sve i da ja to uradim, smatram da ne bi bilo to to. Ja bih njega ljubila iz strasti, a on mene iz emocija. On mi se sviđa, ali nisam zaljubljena. Ja nisam znala da on ne može da se suzdrži. Okej, treba da se suzdrži. Smatram da mu je bolje da se češkamo i muvamo. Smatram da sa moje strane ne bi bila emocija. On je neko ko ne može da se suzdrži. Ja hoću da nastavim. Smatram da mi je sa Zolom prijalo i druženje. On meni prija ali nisam zaljubljena. Za mene je Marko mrtva osoba, ali mi prođe kroz glavu da je tu, posle svega. Ja nisam sada za kombinaciju, mogu da uđem, ali nije to to. On se meni sviđa i prija mi – izjavila je Viki.

– Ti si glavni problem i tvoj život je problem. Ako ti je Viki rekla, to je to. Smeta mu što je rekla ovo, a ne smeta mu što je Bebica je*ao Miljanu i on posle dva dana ušao u vezu sa njom. Njemu smeta Viki kao Viki i to što je uradila – dodao je Mića.

– Sve ima perspektivu za vezu, ali nema za nešto ozbiljno sa moje strane. Ja sam mu rekla da možemo da se muvamo i to je to. Ja ne bih se*la vene za njim i to je to – rekla je Viki.

– Dođe mi da se ljubim sa njom i da je zagrlim. Prvi put mi se desilo nešto tako brzo – rekao je Zola.

– Imao si ovde materijala da me izbegavaš zbog Marka, nemoj sada da se vadiš preko mene – rekla je Viki.

Milan je reč dao Sanji Grujić:

– Kako ga nije pogađalo kada je Miljani radio istu stvar, a i dalje je bio sa njom. Može da ima emocije prema Marku, ne mora da bude ljubav, može i mržnja – rekla je Sanja.

– Viki se ne ponaša sa mnom kao da joj nije dobro – rekao je Zola.

– Ja mislim da to nije normalno. On je došao kod mene i rekao da se zaljubio. Ja to mogu da poverujem, to nije normalno. Verujem da je zaljubljen, ali to sve, ali čak i Viki. Ona šta izgovara, kada vratite film, vi znate svi na čemu ste sa njom. Ona, što na um, to na drum. Ti ne možeš sebe da promeniš, a ne nju da promeniš. Zola, šta god da je, to si mogao da sakriješ, praviš budalu od sebe. Jako ružno zvuči ovo što je Viki rekla da nema emocije a da može da bude sa njim. Ali, to je ona, tako se ona ponaša, to me ne iznenađuje. Da bi napravio nešto od nekoga, on prvo mora od sebe da napravi nešto. Generalno, treba da objasnimo čoveku, koji je bio tri godine sa Miljanom… Može da ti se svidi neko za deset minuta. Ti si se zaljubila za dan Milice. Ja ne ulazim da li jeste ili nije, Mića zna, Farma, ja se zaljubio. Ja na kraju pobegao što je ona pomazila pevača nekog. Napolju ništa, ona malo, niti mi se svidela. Ona je jako dobar drug, mi smo se družili, pa se ona meni smeje, ja se na kraju zaljubim, utripovao sam, to je ta blizina. Doneo i kuče, svašta nešto. Meni se dešavalo. Zola mnogi mogu da pomisle da je folirant. Naravno da neko može reći… Je*i ga, ja verujem, ja verujem da se stvaro ovaj put zaljubio. Šta mu je ovo trebalo? Osim ako se stvarno nije zaljubilo, napravio je sebi problem. Postoji mogućnost da mu je ovo karta za šesticu. Taj narod nije normalan. Prija mu Viki, sigruno. Milice, da objasnimo postupak njihov, ne možemo jer su nelogučni postupci – pričao je Miki Đuričić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button