VIP

“ON JE IMAO VIŠE RAZUMEVANJA ZA MENE”: Dejan konačno priznao da je Dalila prikriveno zlo… (VIDEO)

Dotakao se i kuće u Šepku…

Dejan Dragojević je u toku razgovara sa Darkom Tanasijevićem otkrio da li ima potrebu da se vidi sa ocem Dalile Dragojević, Husom Mujićem.

– Mene ne interesuje njen otac i komiluk. Za auto treba da razmišljam da li mi je neko otkačio kočnice? Ne znam ko je na šta spreman i ko će kako da podnese osudu – pričao je Dejan.

– Je l’ ti ne želiš da se suočiš ili misliš da je bespotrebno? Kakve te emocije vezuju za tu kuću? – pitao je Darko.

– Ne vezuju me. Ne idem tamo. Zašto bih? Nema više ona i ja, to je prekinuto. Da se meni moji nisu javili, ja bih uzep kesu i bauljao. Ja nemam potrebu da bilo šta radim. Imam svoj novi život, to me više ne interesuje, da stružem zidove i nosim pola frižidera – govorio je Dragojević.

– Kakvo mišljenje imaš o Filipu Caru? – pitao je Darko.

– Čudan je to lik. Igram se reči i vidim šta oni rade. Meni je smešno njegovo izlaganje, njeno i Marijanino. Da nije bilo njega, ne bi bilo mene ovde. Da njega nije bilo, možda bi još godinu sve i to bi puklo. On je imao više razumevanja za mene. On je znao kako će to da izgleda i šta će ona da napravi od mene – govorio je on.

– Je l’ Dalila iskonsko zlo? – dodao je Darko Tanasijević.

– Jeste, pritajno zlo. Kezi se, a zabila mi nož u leđa – rekao je Dejan.

– Dalilu je neizbežno videti, kad je vidim okrenem se. Kontakt je neizbežan, ali da sam stao i skinuo naočare nemoguće je. On nije ljubomoran što ona plače, podržava je što plače za nekim životom i onda dolazi Marijana koja iznosi tu stvar. Da se nisu oni dogovorili? Nemoguće da sam ja skinuo naočare, a da Dalila nije videla ili da je Dalilavidela, a nije rekla Marijani. Neko tu laže. Vidim ja da oni igraju igre da bi me kanalili. Ovde niko neće biti iskren od ovih ljudi, ne mogu da kažem svi, ali dosta. Svako bi voleo da pobedi. Ja da kažem da bi voleo Sanja da pobedi, ali voleo bih i ja. Ja sam rekao da se gasim, jer osećam da će po meni da bude komentarisanje i bockanje i svako će da pokuša da me oskrnavi – pričao je Dejan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button