Žena

SEDMIČNI HOROSKOP OD 27. JUNA DO 3. JULA 2022. GODINE: Blizancu lijepe vijesti, Raku nova poznanstva, Djevici veliki uspjeh…

Blizancu lijepe vijesti, Raku nova poznanstva, Djevici veliki uspjeh…

Ovan

Gde god da se pojavite ostavićete jak utisak na druge. Energije vam ne manjka, ali pripazite se ”lažnih” prijatelja i poznanika. Moguće je da ćete čuti vesti koja se tiče prošlosti, a koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Kada je zdravlje u pitanju, u poslednje vreme ste ga zapostavili. Više mu se posvetite, a najsrećniji dani biće vam utorak i petak.

Bik

Pravi je trenutak da stavite po stranu svoj ego i otvoreno postavite granice u poslu. Posvetite se podjednako partneru, a slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati nekog ko će im intelektualno savršeno odgovarati. Taman kada ste krenuli pravim putem i posvetili se sebi, nemojte da odustajte. Pripazite se poroka. Najbolji dani će vam biti sreda i subota.

Blizanac

Prebrodili ste turbulencije i sada je vreme da uživate, ali se previše ne opuštajte. Na poslu ćete dobiti lepe vesti, možda i unapređenje ili neki vid motivacije. Previše brinete o drugima, što vam crpi energiju. Priča sa partnerom će rešiti probleme i dodatno ojačati vaš odnos. Najsrećniji dani biće vam četvrtak i subota.

Rak

Nedeljni horoskop vam predviđa nova poznanstva i ideje koje vrlo lako mogu da postanu realnost. Okupite oko sebe ambiciozne i pozitivne ljude i nedelja će vam biti nikad bolja. Ne bahatite se sa novcem kako biste uspeli da realizujete sve što se naumuli. Opustite se i pronađite vreme za sebe. Nabolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Lav

Na poslovnom planu sve ide svojim tokom, mada se vi premišljate da li može bolje i više. U ljubavi se trenutno nalazite na raskrsnici i morate da presečete. Nije lako, ali šta god da uradite biće vam lakše. Klonite se alkohola tokom vrelih dana i provodite više vremena sa porodicom. Najsrećniji dani biće vam sreda i subota.

Devica

Ostanite dosledni sebi na poslu, temeljnost i marljivost će vas dovesti do uspeha. Prema prijateljima i dragim ljudima nemojte da budete previše kritični i da im za svaku sitnicu ”solite pamet”, umesto toga ponudite rešenja s vaše tačke gledišta. Što se tiče zdravlja, povedite računa o ishrani, a dijeta bi dobrodošla. Najbolji dani biće vam utorak i nedelelja.

Vaga

Harizma koja je vaš sastavni deo svima prija u vašem okruženju, međutim preterivanje sa šalama može da stvori nepoverenje kod drugih. Moguće da će vas pogrešno protumačiti. U toku nedelje očekujte poziv jedne veoma jake i sposobne osobe. Bivša ljubav će vam pokucati na vrata, ali neće imati loše namere. Smanjite stres i ubrzani način života. Najbolji dani su vam petak i subota.

Škorpija

Procvetali ste ovih dana, a zvezde su vam i ove nedelje i te kako naklonjene. Ne padajte pod uticaj i razmišljanja drugih, već probudite svoju intelektualnu stranu. Idealno je vreme da započnete neki novi posao ili hobi. Izbegavajte svađe sa partnerom. Najsrećniji dani su vam utorak i petak.

Strelac

Prošli ste kroz teške momente prethodnih dana i još uvek ste pod utiskom. Posao je trenutno na pauzi, ali vas tek očekuje poslovna prilika o kojoj ste maštali. Provodite više vremena sa prijateljima, jer će vam ukazati na stvari koje vi ne vidite, a tiču vas se. Izbegavajte napor i stres. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Jarac

Ove nedelje ne znate gde udarate što se tiče posla, dobro se organizujte i sve ćete postići u roku. Sklonite tvrdoglavost po strani i pokušajte razgovorom ili kompromisom da rešite nesuglasice u porodici. Pripazite šta pričate drugima, izbegavajte ogovaranja jer vrlo lako se može desiti da vas uzmu ”na zub”. Klonite se prejedanja. Najpovoljniji dani biće vam utorak i subota.

Vodolija

Nedeljni horoskop vas upozorava da se ne osvrćete u prošlost i vrtite slike po glavi, već da se fokusirate na buduće planove. Radite na sebi jer nikada nije kasno. Pripazite se bespotrebnog trošenja novca, jer će uskoro doći trenutak kada će vam biti potreban. Što se tiče ljubavnog života dajte priliku novim ljudima. Najsrećniji danu su vam sreda i subota.

Ribe

Pripadnici ovog znaka moraće da spuste loptu na poslu i da ne očekuju da će se svi prikloniti njima. Igrajte pametno i dajte sve od sebe kako biste ostavili što bolji utisak. Vašem partneru je potrebno više nežnosti. Iznenadite ga lepim izlaskom ili nečim što mnogo voli. Najbolji dani su vam utorak i petak.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button