VIP

DALILA GRCA U SUZAMA NAKON NJENE I DEJANOVE SREĆE: Da može vratila bi vreme… (VIDEO)

Nije joj bilo lako…

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija “Uspomene”, a voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni klip. Zadrugari su dobili priliku da vide uspomene Dejana Dragojević. Prikazene su slike iz Dejanovog detinjstva.

– Ja dok sam bio normalan – prokomentarisao je Dejan.

Zadrugari su videli slike sa njegovom porodicom, a Aleksandra Nikolić se oduševila kad je videla kakvu je kosu imao kao mali. Potom su prikazane i uspomenne iz njegovog braka sa Dalilom Dragojević.

Dejan je odmah naslonio svoju glavu na Aleks. Dalila je posmatrala ekran, a Car je bacao pogled ka Dalili. Dragojevićka je u jednom trenutku pokušala da sakrije osmeh na svom licu, koji su joj izazvale smešne uspomene sa Dejanom.

U jednom trenutku nije izdržala, pa je i sama počela da se smeje.

– Bože sačuvaj – rekla je Dalila kroz osmeh kad je videla sebe sa hrpom stvari.

U jednom trenutku Dalili su krenule suze kad je videla dešavanja iz “Zadruge 5”. Dragojevićka je počela da se hvata za glavu kad je videla njihov razgovor nakon što je obelodanjena njena afera sa Carem.

Prikazana je i situacija kad Dalila pali njegove igračke, kao i Dejanovi lomovi zbog nje.

Potom je prikazan i Dejanov flert sa Aleksi njihov početak veze, koji je vratio osmeh na lice Dejanu i Aleks. Dragojeviću je prikazano još slikla sa porodicom, bakom, ocem, majkom, bratom Davidom i sestrom Suzanom.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button