VIP

ZALJUBLJENI DO UŠIJU: Anđelo i Sandra progovorili o zajedničkim planovima nakon rijalitija… (VIDEO)

Ne mogu da sakriju emocije…

Anđelo Ranković i Sandra Rešić odlučili su da daju svom odnosu još jednu šansu. Maneken je priznao da ima ozbiljne namere sa pevačicom nakon izlaska iz rijalitija, dok ona nije krila oduševljenje zbog te izjave.

– Voleo bih da si u pravu, da će sve biti okej, sa mojima, poslom i svim tim stvarima – rekao je Anđelo.

– Rekla sam ti da će biti dobro, ništa nisi uradio, to što smo mi ovde ovako izveli malo više neke stvari, to je drugo. Ništa nisi konkretno uradio. Ništa zvanično nisi radio, prekatko je trajalo. Milan je rekao da tvoji drugovi gostuju u emisijama, očigledno je da nisu rekli “Odričemo se Anđela”, oprostili su ti mnogo veća s*anja. Prošle godine si ušao u vezu sa nekim, za koga nisu smatrali da je za tebe, pritom si izdao druga. Malopre sam pomislila dok sam gledala uspomene da neću progovoriti sa tobom do kraja života, toliko sam bila ljuta – dodala je Sandra.

– Ali si progovorila – kazao je Ranković.

– Zato što mi je… Eto, znam da ti je žao, je*i ga, ali se vidimo na splavu kad izađemo, možda ti povedem neke drugarice – rekla je Sandra.

– Ti ne voliš da izlaziš – kazao je Anđelo.

– Po splavovima ne, po kafanama da, ali povešću nešto da probereš, neke moje drugarice – rekla je Sandra.

Sandra Rešić, Anđelo RankovićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
– Ja ću reći da me ne zanimaju… Ti ćeš imati mnogo ponuda za brak kad izađeš, nervira me to. Bićeš jako poželjna nakon završetka rijalitija. Onaj tvoj milioner će te zvati – rekao je Ranković.

– Sigurno će me sačekati da kaže: “Vidi, kakav Anđelo, dođi da ti ja pokažem – rekla je Sandra.

– Možda, kad izađeš kažeš sebi: “Šta će mi ovaj Anđelo, povredio me je toliko, ne verujem mu ništa, treba mi neko kome ću da verujem” – zapitao se Anđelo.

– Neću, nisam ja k*rvar, kao ti, tebe to puvuče, sa mnom to nije moguće – prokomentarisala je ona.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button