Žena

LJUBAV, SVIĐANJA I EMOCIJE: “Kako da znam da li me voli…”

“Kako da znam da li me voli…”

Kako da otkrijete da li vaša simpatija oseća nešto prema vama, a da ne morate da pitate! Bilo da ste bacili oko na vatrenog Ovna ili na osetljivu Ribu, ovaj vodič će vam pomoći da saznate koje jedinstvene signale koji znak šalje ako mu se sviđate.

OVAN

Ovnovi ne okolišaju mnogo, ako im se sviđate, najverovatnije će vam prići i saopštiti to. Ako to ipak rade tajno, potražite znakove vrpoljenja i nemira. Ako je, pak, vaš Ovan lukav i pomalo tajanstven, čuvajte se njegovog nemira. Ipak, to ne moraju biti znakovi da bi on radije bio na nekom drugom mestu već da želi da ide negde sa vama.

BIK

Bikovi su tradicionalni, konvencionalni tipovi, a ako im se sviđate, pokušaće da vam priđu na staromodne načine. Ako vas pitaju koja vam je omiljena boja ili hrana, moguće je da će vas pozvati na sastanak.

BLIZANCI

Blizanci jako vole da flertuju i vole da pričaju sa svim i svakim o raznim temama. Ako im se sviđate, vrlo je verovatno da će usred normalne komunikacije početi da vam postavljaju lična pitanja.

RAK

Rakovi su okrenuti porodici, a ako ovaj znak počne da pokazuje saosećanje prema vama, to je možda dobar signal da je bacio oko na vas. Ako počnu da se ponašaju zaštitnički, to je drugi znak, a najbolji znak je ako vas pozove da upoznate njegovu porodicu.

LAV

Lavovi su često dramatični i teško je proceniti gde se vi uklapate u celom tom spektaklu. Međutim, ako im se dopadnete, povući će se i postati vaši najveći obožavaoci.

DEVICA

Logične i praktične Device ne najavljuju svoje divljenje nekim većim gestom. Ako vas zapitaju o vašim osećanjima ili ih izraze prema vama spuštajući svoj gard, to je dobar znak.

VAGA

Život Vaga je izbalansiran i pravičan i veoma su ljubazne i blage. Ako im se zaista sviđate, pustiće vas u svoj svet i odvesti na romantičnu vožnju vašeg života.

ŠKORPIJA

Znaćete da ste na radaru Škorpije ako zuri u vas sa drugog kraja prepune prostorije. Njihov intenzivan pogled će učiniti da se osećate kao jedina osoba u prostoriji. One mogu delovati ispočetka kao da se drže po strani, ali budite sigurni da neće traćiti vreme na nekoga ko im se istinski ne sviđa.

STRELAC

Strelci su društveni i vole da izlaze, te se njihova prijateljska osećanja mogu pobrkati za nešto više. Njima je društveno vreme jako vredno, tako da ako se viđate više od jedanput nedeljno, to je dobar znak.

JARAC

Jarčevi drže karte pri sebi, pa je teško proceniti da li su zainteresovani. Ako se njihova kruta spoljašnjost obrušava u vašem prisustvu i ako vam posvećuju vreme i pored svog zauzetog rasporeda, moguće je da postoji romantični potencijal.

VODOLIJA

Vodolije su van šablona, tako da možete da zaboravite na sve tradicionalne ideje. Ako se dopadate Vodoliji, verovatno će se našaliti sa vama, a zatim preći na intelektualni razgovor.

RIBE

Dobra vest je da Ribe nije teško pročitati. Čim se dopadnete Ribi, obasuće vas osećanjima. Pesma ili portret takođe dolaze u obzir.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button