VIP

IZVINJAVA SE PORODICI: Osman Karić progovorio o vezi zbog koje je plakala cela Srbija…

Osman Karić progovorio o vezi zbog koje je plakala cela Srbija…

Ljubavna priča koja je raznežila ceo region je odnos Stefana Karić i pokojne misice Dijane Milojković.

Opaka bolest sa kojom se misica borila nikoga nije ostavila ravnodušnim, a nacija je pratila njihovu vezu iz dana u dan. Stefana je u trenutku kada je Dijani opala kosa odlučio da i on obrije svoju glavu kako bi joj bio podrška.

Pre Stefanovog ulaska u treću sezonu burnog rijalitija “Zadruga”, Dijana je izgubila borbu sa opakom bolesti, a on je u pomenutom rijalitiju otvorio svoju dušu i ispričao koliko je njihova ljubav bila velika.

Karić je imao priliku u uspomenama rijalitija da vidi svoju bivšu devojku na snimku. Sada je njegov otac Osman Karić otkrio u kakvom mu je sećanju ostala pokojna misica.

– Moram priznati da retko kad pričam o tome, pogotovo što su neki ljudi skloni da pričaju kako se mi Karići kačimo za tu priču. To jeste ljubav Stefana prema pokojnoj devojci Dijani. Kažu ne damo joj da počiva u miru. Iskreno naježim se na tako nešto, jer to ni u snu ne bi radili. Kažem opet ni u snu, jer da nismo pitani ne bi je pomenuli. Te se ovim putem izvinjavam njenoj porodici. Neka joj je večna slava i što lepši let nebeskim svodom! – počeo je priču Osman.

– To je bila velika ljubav, za Stefana jedina i prava, koju do tada nije doziveo. Ljubav iz bajke kojom se u današnje vreme retko ko može pohvaliti. Dijana i ako teško bolesna nikada to nije pokazivala, bila je jaka devojka svesna svega ali se do poslednjeg dana borila kao lav. Više puta sam se i sam zapitao, rehoh u sebi, jer moguće da je devojka uvek nasmejana, jer moguće da je nikada nisam video zamišljenu, tuznu. Mada za Stefana to ne mogu reci. Bio je često zabrinut, uhvatio sam ga dosta puta samog dok leži na krevetu svoje sobe, gleda u plafon i razmišlja. Bio je svestan situacije, molio se Bogu. Negde u dnu duše imao tračak nade da će sve biti u redu. Došao je dan kada su mu se nade srušile, srce polomilo. Lutao je godinama u mraku, prestao da veruje u ljubav sve dok nije ugledao sjaj Sunca koje mu je opet zasijalo i dalo nadu u veru u ljubav u ponovni život, a to je sadašnja devojka Jovana Ljubisavljević. Naravno Dijanu je negde zaključao na dnu srca, gde će zauvek ostati – otvorio je svoju dušu Osman Karić.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button