VIP

I BIVŠA DEVOJKA GA IZDALA: Nahvalila nekadašnju rivalku pa donela iznenađujuću odluku… (VIDEO)

Neočekivano…

Nominovani zadrugari za ovu nedelju su Filip Car i Sanja Grujić. U toku emisije “Nominacije” voditeljka Ivana Šopić dala je reč pevačici Sandri Rešić

– Teško jeste, ali i zdrži – rekla je Sandra.

– Ja sam tebe izdvajala od svih ovih ljudi, čak se nisam ni mešala kad je bilo ono sa Carem. Ja znam da njena nervoza traje deset minuta. Sačuvaću Sanju, a poslati Cara – nastavila je Sandra.

Ana Jovanović je dobila reč.

– Ja sam neko ko je ušao kasnije, imala sam priliku da je vidim. Ima jako intresantne klipove na Tik toku, narodu je zapala za oko. Jeste drugačija. Smatram da ona u većini slučajeva poklopi ljude, inteligentna je. Odnos sa njenom bakom je svima poznat, njene te priče iz detinjstva. Navikla sam na te njene faze, nekad joj odgovorim, nekada ne – rekla je Ana.

– Kome Filip može da se ne dopadne – dobacila je Sanja.

– Pa ja ne vidim da Mateji fali jedno oko – rekla je Ana.

– Nisi morala da repliciraš, da ne bi ispala svaštojed – dodao je Đedović.

– Filip i ja nemamo komunikaciju, ali kad imamo, okej smo. Nismo se posvađali do sada, ali jedino u mojim peckalicama sa Dalilom, bilo je smirivanje strasti sa njegove strane. Onako, manje mi se sviđa… Na toj žurci sam popila, pa sam malo preplitala sa jezikom. Naravno da ću da ostavim Sanju – rekla je Ana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button