VIP

FILIP CAR NE PRESTAJE DA JE UNIŠTAVA: Dalila svakim danom pada u sve dublji ponor… (VIDEO)

Nije joj lako…

U toku emisije “Uspomene”, Filip Car i Dalila Dragojević su za crnim stolom ušli u novi sukob zbog svega što se desilo u toku emisije, a konkretno zbog svađe sa Dejanom Dragoejvićem.

– Svaki put si ustala, bila sa mnom ili ne, rekla si da si bila voljena i poštovana u braku, to mi je za poštovanje. Na tome ti svaka čast. On je taj koji je menjao iskaze. Pa, je l’ moram ja da budem sudija – prodrao se Car.

– Sad smo čuli kako oni tumače moje žurke i odlaske u krevet – rekla je Dalila.

– Mene Aleksandra Nikolić nije zanimala kada je trebala da me zanima. Rekao sam joj: “Nemoj da ja počnem da pričam, jer ti neće biti dobro. Ni u vezi, ni u narodu i dalje. Kad ja budem počeo da pričam, a da ne pominjem imena”. Ja nisam neko ko trkelja. Ja sam čuo mnoge priče o njoj i ovde i napolju. Ja mogu da joj kažem: “Ko si i šta si to ti?” Pa, da krenem od hapšenja – urlao je Car na Dalilu, pa je nastavio:

– Ja te pitam šta ti je bolje, da pričaju ili ne pričaju – drao se Car.

– Ovde je bilo u pitanju poniženje mene, pa i tebe. Podsmejavanje kako ti je**š nekoga, a Dalila sedi pored njega – urlala je Dalila.

– Zašto ne prepustiš nekome drugom da osudi – rekao je Car.

– Meni je muka više da slušam: “Zet, zet i zet” – dodala je Dragojevićka.

– Problem je što je on srećan u ovom odnosu, a nije bio srećan ranije. Sa mnom ga boli odnos, jer se vidi devijantan. Na kraju, epilog, je da je ona ispala najgora, a on pozitivac. Ona ima averziju na njega, jer misli da nije iskren. Smatra da je i dalje voli, da bi na keca bio sa njom, da neće biti sa Aleksandrom…Ja sam mrežica na ping pong stolu, a ja sam linijski sudija koji juri ofsajd – rekao je Car.

– Batali te priče pingo pong i ostalo, a nema potrebe za tom tenzijom – rekla je Dalila.

– Ja da ne bi bio žrtva, ja vam je**m mamu maminu, pljujem vas i sve ostalo. Sad ćeš da vidiš šta je frka, kad dođe voditelj – urlao je Filip.

– Znaš li ti koliko ja knedli gutam, za neke za koje smatram da sam kvalitetnija – rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button