VIP

“POJEO SAM GO*NO”: Nakon što je voditelj otkrio Dalilinu tajnu prošlost – Dejan urla na nju… (VIDEO)

Pokušala je da ga izbaci iz takta…

Nakon što su odgledali ljubavne uspomene Dalile Dragojević, voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu Rankoviću, kako bi prokomentarisao uspomene Dalile Dragojević.

– Videli smo te njene bivše momke, to sa Dejanom. Da nije valjalo, ne bi moglo da kraje pet godina. Pet godina je trajalo, verovatno je negde došlo do nezadovoljstva u Dalili, ali brak im je očigledno valjao. To što Dejan ne komentariše, tako je najbolje. Ona se odlučila da krene dalje, on se izvukao iz svega toga. Dejan joj je u braku pružao pažnju, imali su miran brak, ali su došli ovde, došlo je do kolapsa i nekih prepreka. Kad sa nekim provodiš toliko vremena, možda dođe do zasićenja, navike… Korak koji je uradila, uradila je verovatno jer je došlo do zasićenja. Mislim da je više njen tip Filip, eto, kao Mladen i ti bivši… – rekao je Anđelo.

– Ja je poznajem celog života, znam da su to njeni tipovi muškarca, to ide uz nju kad ih gledaš sa strane. Ja sam uvek govorila istinu. Ja znam da su se Dejan i Dalila hvalili na Instagramu, Dejan je pričao kako je prihvaćen od strane njegovog oca, Dejan je tu uživao, mažen je i pažen u celoj toj porodici. On je sam odlučio da bude tu, a Dalila je trpila taj teret. Dalila je bila dobra žena, ugađala mu je, bilo je idilično. Razume se taj njegov bes, ali čemu ta njegova priča da je zaboravio… – govorila je Irma.

– Kad gledam film, mogu da ga zaboravim, sad sam zaboravio nešto šta mi se desilo. Ravna nula sam. Ja učestvujem u tom filmu, gde sam glavni lik, nisam pustio Harija Potera ili otišao na Apolon da pustim film. Nego mi se iznenada sve desilo. Kad sam video da mogu da izađem iz svega mnogo jači, da sam sebe zapostavio, ja sam došao do toga da uključim taj film na Apolonu, rezimiram sve i kažem: “Od sutra novi list” – odbrusio je Dejan.

– Nije to baš tako bilo, ja se sećam svakog momenta u ovom rijalitiju. Na svaki mogući način si pokušavao da zaustaviš Dalilu, ucenjivao je – pričala je Sejranićeva.

– Ja sam imao svoje lomove, najveće g*vno koje sam pojeo je kad sam se pomirio sa njom, ali to je zapravo bio krem, sve se rešilo na početku, a ne na kraju rijalitija. Moj najveći promašaj tad je zapravo bio najveći pogodak. Moj period je tad bio kritičan, niko nije razumeo što se mirim, a ovde su se mirli posle raznih situacija. Logično je bilo da se pomirim, jer je bio brak. Da se proba, nije išlo, ćao-zdravo i koga briga. A ljudi se ovde mire iznova i izonova, ne mislim samo na Filipa i Dalilu i šta na kraju? Ja sam svoju grešku ustanovio – poručio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button