Žena

LJETO 2022. GODINE: Donosi vrtlog emocija za Škorpiju, Blizance i Lava, sve će prštati od strasti…

Donosi vrtlog emocija za Škorpiju, Blizance i Lava, sve će prštati od strasti…

Venera nam je 22. juna ušla u društveni znak Blizanaca, označavajući početak koketnog leta kojeg smo čekali. Kada je planeta zadovoljstva u znaku Bllizanaca, ona se raduje mogućnosti raznolikosti. Svi prijateljski kvaliteti biće utkani u sve čime Venera vlada: ljubav, zadovoljstvo, društvene veze i kreativnost, a naročito ljubav!

Pojedini će se družiti i izlaziti u serijskim terminima, jer je atmosfera goruća u naredne četiri nedelje. Ova energija doći će i do onih koji traže partnera. Zauzećemo intelektualni pristup odnosima što znači da će nas privući oni koji su zabavni, pametni a manje emotivni. Razmišljaćemo svojom glavom a ne srcem, zbog vazdušne prirode ove planete.

Mentalna stimulacija će biti ključna tokom ovog tranzita. Predigra u ovom tranzitu počinje i za stolom, za večerom, nakon zabavne debate. Ljubav će biti veoma uzbudljiva, ali i prevrtljiva…. u naredne četiri nedelje biće flertova, afera, pucanja strasti. Najteži deo ovog tranzita nas očekuje od 10. do 16. jula, kako Venera bude pravila trigon sa Saturnom, zajedno sa kvadratom Neptuna.

Sve u svemu biće to veoma zbunjujuće vreme, s jedne strane žudećemo za posvešćenošću, ali istina je da stvari nećemo videti jasno. Umesto da delujete na osnovu impulsa, bolje je sačekati da prođe poriv da se posvetite, jer bi to moglo stvoriti još drame samo kada se ružičaste naočare skinu.

Pošto će se obe planete aktivirati, Saturn i Neptun će biti u retrogradnom hodu u ovom trenutku, a ova kombinacija bi se mogla označiti kao „romantične drame iz prošlosti vraćaju se radi zatvaranja“. Sve u svemu leto ljubavi tek počinje, iako postoji nekoliko zahtevnih aspekata na putu. Ipak Venera u Blizancima želi samo da budete konkretni, druželjubivi, koketni, pričljivi. Drugim rečima, pripremite se za „summer party“.

Ovaj tranzit najviše pogađa Blizance, Lavove i Škorpije, pripremite se za leto puno strasti:

Blizanci – vaša komunikacija je sada na vrhuncu, osvajaćete po kratkom postupku! Vreme je za letiriće u stomaku.

Lav – vaš ego će vladati tokom trajanja ovog tranzita. Toliko ćete prštati od strasti da vam niko neće moći stati na put. Krećete u akciju osvajanja!

Škorpije – konačno ostavljate prošlost za sobom i krećete napred. Sudbinski susreti, romantične večere, ljubavi sa puno strasti, pa prepustite se.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button